عسل گون زرد 800 گرمی

398

جدید

1,400,000 ریال

38 قلم

- +

گون Astragalus از مهمترین گونه های گیاهی فلات ایران محسوب می شوند و اهمیت بالای اکولوژیکی، دارویی و علوفه ای دارند. در ایران بیش از 844 گونه گون شناسایی شده است و در منابع علمی گیاه شناسی از ایران به عنوان بهشت گون نام برده می شود. کشور ایران خاستگاه اصلی و یکی از مراکز مهم تنوع گونه های گون در دنیا است.

جزییات بیشتر

 
بررسی تخصصی

گیاه تولید کننده عسل:

گیاه گون زرد با نام علمی Astragalus verus

مناطق مهم به لحاظ تولید:

مناطق کوهستانی رشته کوه زاگرس و البرز در استان های فارس، اصفهان، لرستان، چهارمحل و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، همدان، کردستان، زنجان و ..

معرفی گیاه:

  • گون Astragalus از مهمترین گونه های گیاهی فلات ایران محسوب می شوند و اهمیت بالای اکولوژیکی، دارویی و علوفه ای دارند. در ایران بیش از 844 گونه گون شناسایی شده است و در منابع علمی گیاه شناسی از ایران به عنوان بهشت گون نام برده می شود. کشور ایران خاستگاه اصلی و یکی از مراکز مهم تنوع گونه های گون در دنیا است. گونه های مختلف گون به صورت بسیار وسیع در اغلب مراتع دشت و کوهستانی ایران پراکنده هستند و بیشتر به جهت تولید صمغ کتیرا شناخته شده اند. بسیاری از این گونه ها به جهت تولید شهد و گرده فراوان سهم بسزایی در تامین منابع شهد و گرده کلنی های زنبورعسل دارند و به جهت تراکم و شهد زیادی که تولید می کنند امید اصلی زنبورداران مناطق کوهستانی در برداشت عسل است. گوَن گیاهی است که در سخت ترین شرایطِ آب و هواییِ نزدیک قله کوه ها (اختلاف دمای بالای  °۳۰ در شبانه روز) که کمتر گیاهی تاب می آورد، رشد می کنند و جلوی فرسایش خاک، در اثر روان شدن آبهای سطحی، در تندترین شیبها را می گیرد. گَوَن ها در خوراک دهی به جانوران نیز نقش دارند. هم با برگهای بسیار کوچک خود به چهارپایان غذا می دهند و هم با گلهای خوشبوی خود به حشرات به ویژه زنبورهای عسل شهد می رسانند.

  • گون زرد با نام علمی Astragalus verus از جمله مهمترین گونه های گون از تیره نیامداران Leguminosae است. گونه گون زرد یکی از گونه های با ارزش مناطق کوهستانی ایران می باشد و تولید صمغ کتیرای زرد منجر به معروفیت این گونه شده است که با تیغ زنی ساقه های چندساله گون استحصال می شود و این صمغ دارای مصارف دارویی و صنعتی فراونی است. گون زرد علاوه بر نقش زیست محیطی و تولید کتیرا در زنبوردارای نیز ارزشمند است. گون زرد در سلسله جبال البرز و زاگرس و در ارتفاعات کوهستانی ایران تراکم و پراکنش وسیعی دارد و تولید شهد فراوان باعث شده است که زنبورداران زیادی کلنی های زنبورعسل خود را به امید برداشت عسل گون زرد در این مراتع مستقر نمایند. فصل گلدهی گون زرد در خرداد تا مرداد ماه است و تابش بخشنده خورشید در موعدگلدهی و بارش برف و باران در پاییز و زمستان منجر به تولید شهد فراوان از این گونه می شود و در صورت مساعد بودن شرایط محیطی امکان برداشت عسل با غالبیت شهد گل های گون زرد فراهم می شود.

  • عسل گون زرد به رنگ زرد طلایی دارای عطر و طعم ملایم و بسیار خوشمزه است و جز عسل هایی است که اغلب مردم طعم آن را می پسندند. عسل گون زرد دارای غلظت و قوام بسیار خوب، میزان ساکارز زیر 3 درصد و پرولین حدود 500 میلی گرم برکیلوگرم است و این نشان دهنده کیفیت بسیار خوب این عسل است. عسل گون زرد در صورت نگهداری در دمای اتاق در حدود 6 ماه شروع به رُس زدن می نماید و بافت جامد و بلوری به خود می گیرد و جز عسل های متوسط رُس ایران محسوب می شود. از خواص این عسل می توان به مقوی و انرژی زا، تقویت عمومی بدن، مفید برای کم خونی، نرم کننده سینه، مفید برای دستگاه قلب و عروق اشاره کرد. عسل گون زرد به جهت برداشت در مناطق کوهستانی بکر البرز و زاگرس از کیفیت بالایی به لحاظ شاخص سلامت برخوردار است.

آقای عسل این افتخار را دارد که با همکاری زنبورداران پرتلاش کشور یکی از عسل های شاخص و خوش طعم ایران را تولید نماید و کام شما را با این نعمت بهشتی شیرین نماید.

دیدگاه کاربران
2

  • بهار میرعظیمی
    1399-08-18

    چرا یه مدته عسل گون ندارین وعسل آویشن چرا هیچ وقت موجود نیست؟؟؟؟

    پاسخ مدیر

    با سلام


    تولید عسل طبیعی و باکیفیت هم کار دشتواری است و هم مقدار تولید عسل طبیعی به خصوص عسل تک گل، بسیار کم و محدود است؛ لذا همیشه و در تمام طول سال موجود نیست


    هر وقت عسلی قرار باشه توی سایت موجود بشه از طریق پیج آقای عسل در اینستاگرام اطلاع رسانی خواهد شد

  • معصومه پورزارعی
    1399-09-01

    سلام خسته نباشید من عسل خیلی دوست دارم ولی متأسفانه هر وقت عسل میخورم گلوم میگیره و مدام باید گلومو صاف کنم، عسل های زیادی رو امتحان کردم و تقریبا نتیجه همشون یکسان بوده، میخواستم بدونم پیشنهاد شما چه نوع عسلی هست؟

    پاسخ مدیر

    پیشنهاد میشه ابتدا یک لیوان آب مصرف کنید تا گلو خشک نباشه بعد عسل رو بزارید در دهان و به مدت ده ثانیه خوب با بزاق دهان تون حل بشه. سعی کنید در این مدت عسل رو قورت ندهید و بعد به تدریج قورت داده شود. ترجیحا از عسل های با طعم ملایم همچون عسل یونجه و اقاقیا و چندگیاه دشت استفاده شود.

خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند:

محصولات بازدیدشده

منو

مقایسه 0