عسل خودبیاری اقاقیا 1 کیلوگرمی

جدید

6,000,000 ریال

40 قلم

- +

در کندوهای زنبورعسل در شرایطی که شهد بسیار زیادی توسط زنبورها جمع آوری شده باشد؛ زنبورهای عسل ابتدا تمامی قاب ها را پر از عسل می کنند و در صورتی که این شهد بیش از ظرفیت قاب ها باشد به صورت خودبافت موم بافی کرده و تمامی این موم ها را پر از عسل می کنند، که اصطلاحا به آن عسل خودبیاری می گویند.
معمولا این موم ها در دیواره داخلی کندو و در کنار قاب ها و یا حتی در قسمت داخلی درب کندو بافته می شود...

جزییات بیشتر

 
بررسی تخصصی

عسل خودبیاری اقاقیا

عسل ویژه امسال با عطر و طعم بی نظیر شکوفه های اقاقیا در کندوهای سنتی در مراتع بکر کردستان تولید شده است. عسل خودبیاری اقاقیا یکی از خاص ترین عسل هاست که به صورت کاملا طبیعی و سنتی در داخل کندوهای سبدی به میزان بسیار محدود تولید شده است. عسل خودبیاری با موم های طبیعی بوده و به روش زنبورداری سالم و ارگانیک عطر و طعم اصیل عسل های کردستان را دارد. عسلی به غایت با کیفیت با عطر و طعم منحصربفرد.


عسل خودبافت یا خودبیاری چیست؟

در کندوهای زنبورعسل در شرایطی که شهد بسیار زیادی توسط زنبورها جمع آوری شده باشد؛ زنبورهای عسل ابتدا تمامی قاب ها را پر از عسل می کنند و در صورتی که این شهد بیش از ظرفیت قاب ها باشد به صورت خودبافت موم بافی کرده و تمامی این موم ها را پر از عسل می کنند. معمولا این موم ها در دیواره داخلی کندو و در کنار قاب ها و یا حتی در قسمت داخلی درب کندو بافته می شود و گویی کندو پر از عسل می شود.


آیا این عسل مزیت ویژه ای دارد؟

تولید موم خودبافت صرفا در زمان وفور شهد در مرتع انجام می شود. در مراتع غنی از گیاهان شهدزا و شرایط بهینه تولید شهد در مرتع، گل ها با نهایت توان به تولید شهد پرداخته و زنبورهای عسل نیز این فرصت را غنیمت شمرده و تمامی فضای داخل کندو را پر از عسل می کند. عسل خودبافت عسل کاملا طبیعی و خالص بوده و موم آن نیز کاملا طبیعی توسط زنبورعسل تولید شده است. عسل خودبافت در واقع محبت بسیار زیاد گیاهان و مرتع است و از آن جایی که موم و عسل آن کاملا طبیعی است کیفیت بسیار ویژه ای داشته و در صورتی که مدیریت زنبورستان به روش ارگانیک باشد کیفیت آن همپای عسل وحشی خواهد بود. عسل خودبافت موم بسیار لطیف و تازه ای داشته و مصرف این نوع عسل عطر و طعم واقعی عسل را به شما هدیه میدهد. به نظرم هر ایرانی بایستی برای یک بار هم شده در این محبت گل ها با زنبورهای عسل شریک شده و لذت و خواص بی نظیر عسل طبیعی و کاملا خالص را با این عسل خودبافت تجربه نماید.


آیا عسل خودبافت را می توان با موم مصرف کرد؟

در اغلب موارد توصیه می شود که عسل بدون موم مصرف شود اما در موم خودبافت ازآن جایی که موم آن کاملا طبیعی و خالص است مصرف آن هیچ اشکالی ندارد و حتی موم آن می تواند فواید زیادی برای دستگاه گوارش و لثه های شما داشته باشد.


کیفیت عسل خودبافت بیشتر است یا عسل وحشی؟

ملاک کیفیت عسل در وهله اول مرتع و گیاهانی است که زنبورعسل از آن در تولید عسل استفاده کرده است. البته که نوع مدیریت زنبوردار در استفاده از روش های سالم و ارگانیک تاثیر بسیار زیادی در کیفیت عسل خواهد داشت اما بایستی بدانید: در صورتی که مدیریت کلنی های زنبورعسل به شیوه سالم و ارگانیک باشد کیفیت عسل خودبافت بسیار بالا می باشد و حتی در برخی از موارد می تواند از کیفیت عسل وحشی بالاتر باشد. عسل خودبافت عسل کاملا خالص و باکیفیت است و اثرات دارویی و درمانی یک عسل اصیل و درجه یک را دارا می باشد.


آیا امسال علیرغم خشکسالی، عسلی هم تولید میشود؟

امسال با وجود خشکسالی بی سابقه اما دوباره سخاوت و محبت مراتع کوهستانی ایران شامل حال زنبورهای عسل و زنبورداران پرتلاش شد و وضعیت شهددهی گیاهان در اغلب مراتع خوب و عالی بود. اغلب تصور این است که در سال های خشک تولید عسل کاملا مختل میشود اما بایستی بدانید که طبیعت همیشه بخشنده است و زنبورهای عسل با سخت کوشی مثال زدنی و ملاقات با میلیون ها گل شهد گل ها را جمع آوری نموده و عسلی را تولید می کنند که خداوند در قرآن از آن به شفا نام برده است. همین را بدانید که در سال های خشک وضعیت تولید عسل بهتر خواهد بود و این یک تجربه چندین دهه ای زنبورداران باتجربه کشور است. در مورد فلسفه تولید شهد زیاد در این سال های خشک نظریه های زیادی وجود دارد اما ذکر این نکته کافیست که گل ها برای گرده افشانی و تولید بذر و گذر از شرایط تنش خشکی وابسته به زنبورها هستند و در این سال ها با تولید شهد فراوان زنبورهای عسل را به ملاقات بیشتر گل هایشان دعوت می کنند و در این شرایط تولید عسل نیز بیشتر خواهد بود.


عسل خودبیاری عرضه شده در آقای عسل چگونه تولید شده است؟

این عسل در مراتع کردستان و از شهد گل های اقاقیا در بهار 1400 تولید شده است. عسل خودبافت به صورت ویژه ای در کندوهای سبدی که به صورت زنبورداری سنتی مدیریت میشود تولید و با بسته بندی ویژه آماده شده است. گل های اقاقیا در فصل بهار به ویژه در اردیبهشت ماه گلدهی دارد و یکی از مهمترین درختان تولید کننده عسل در دنیا محسوب میشود. این عسل می تواند علاوه بر عطر و طعم اصیل ویژگی ها و خواص عسل تک گیاه اقاقیا را داشته باشد. عسل اقاقیا به دلیل داشتن میزان کمی گرده جز عسل هایی است که میزان آلرژی و حساسیت آن در افراد بسیار کم گزارش شده است و به همین دلیل گزینه مناسبی برای مصرف کودکان توسط پزشکان است.عسل اقاقیا به غالبیت قند فروکتوز دارای شاخص گلیسیمی پایین می باشد و عسل مناسبی برای افراد دیابتی می باشد. از دیگر اثرات تایید شده این عسل می توان به اثرات مفید آن برای کبد و سیستم گوارش، ضد سرطان و فعالیت ضدباکتریایی بالای این عسل اشاره کرد که این اثرات مرتبط با میزان بالای ترکیبات فلاونوئیدی موجود در عسل اقاقیا می باشد.عسل اقاقیای تولیدی در ایران به جهت شرایط اقلیمی و آب و هوایی از کیفیت بالایی برخوردار است و عطر و طعم ویژه این عسل قطعا شما را غافلگیر خواهد کرد.

دیدگاه کاربران
1

  • حمید شکیبا
    1400-08-17

    با سلام و ارادت.....اولا که کیفیت عسل بسیار خوب بود و خوش عطر و لذیذ...دوما ۲ انتقاد دارم...اولا که متاسفانه درب ظرف که ایراد داشت و با وجود چسب کاری، نشت کرده بود و از ظرف خارج شده بود.دوما هنگام ثبت سفارش فرموده بودید تحویل سفارش بین ساعت ۱۵ الی ۲۱ است ولی ساعت ۱۱ صبح رسید و بصورت کاملا شانسی در منزل بودم و درحال خروج تحویل گرفتم.باتشکر

    پاسخ مدیر

    بابت مشکلات پیش آمده از شما عذرخواهی میکنم
    این مسئله رو به مسئولین بخش کنترل کیفی و سی آر ام ارجاع دادم که براتون پیگیری کنن

خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند:

منو

مقایسه 0