روش نگهداری صحیح عسل طبیعی

روش نگهداری صحیح عسل طبیعی


اگر میخواهید که عسل طبیعی خریداری شده شما اثر درمانی و دارویی آن کاهش پیدا نکند توصیه ما این است که:

  • ظرف عسل را در یک جای خشک، به صورت درب بسته بدور از نور و رطوبت در دمای اتاق نگهداری کنید.

  • همیشه درب ظرف عسل را بسته نگه دارید. چون عسل رطوبت موجود در هوا را جذب می کند و این امر می تواند کیفیت عسل را کاهش داده و منجر به تخمیر عسل شود. علاوه بر این عسل به راحتی بوهای موجود در فضای اتاق را به خود جذب می کند.

  • همیشه عسل را با یک قاشق کاملا خشک از ظرف بردارید چراکه هرگونه ورود آب به عسل منجر به تخمیر عسل می شود.

  • ظرف عسل را دور از حرارت مستقیم (کنار فرگاز یا اجاق) و یا نور خورشید(کنار پنجره ها) قرار دهید چون با گذشت زمان حرارت مستقیم منجر به کاهش کیفیت عسل می شود. نگهداری عسل در مکانی که به طور مداوم با تغییر درجه دما روبه روست خاصیت عسل را از بین می برد.

  • نگهداری عسل در ظروف شیشه ای، سفالی لعاب دار و استیل بهداشتی ترجیح داده می شود اما توصیه ما این است از نگهداری عسل در دبه های پلاستیکی غیراستاندارد و فلزی خودداری کنید چون عسل خاصیت اسیدی دارد و ممکن است با مواد شیمیایی و فلزی واکنش بدهد و تولید ترکیبات مضری کند که کیفیت عسل  کاهش یابد.

  • نگهداری عسل در ظروف فلزی برای مدت طولانی مناسب نیست، اما استفاده از قاشق فلزی برای برداشتن عسل از ظرف هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.

  • در صورت جامد و بلوری شدن عسل که اصطلاحا به آن رُس بستن می گویند سعی کنید عسل رو به همان صورت مصرف کنید و به هیج وجه عسل را حرارت ندهید. مصرف عسل رُس بسته را به دوستان و آشنایان توصیه کنیم.

 

نوشته شده در 1399-06-02 توسط مجله علمی, عسل شناسی 0 300

مقالات مرتبط

با گیاه مولد عسل کنار آشنا بشید

"کُنار" یا "سدر" درختی از تیره عنابیان است که بیش از سه هزار سال عمر می کند.این درخت تیغ دار، نسبتاً کوچک که ارتفاع...

آیا کودکان می توانند عسل مصرف نمایند

به‌طورکلی و به‌منظور رعایت موارد احتیاطی، استفاده عسل برای شیرخواران زیر یک سال ممنوع است و دلیل آن نیز خطر ابتلا به...

15 نکته جالب و دانستنی در زنبورداری

اولین اثری که از زنبور عسل بدست آمده فسیلی است متعلق به چهل میلیون سال قبل که در آن زنبور عسل در داخل صمغ درخت مبحوس...

نحوه مصرف عسل با موم

اگر از آقای عسل اقدام به خرید عسل با موم یا همان عسل کادری نموده اید توصیه می کنیم حتما موارد ذیل را مدنظر داشته...

راهنمای طبع عسل ها

عسل یک واژه عربی است که به فارسی آن را انگبین می گویند که عبارت است از ماده شیرینی که منشا شهد گل ها دارد و زنبورعسل...

بره موم قوی ترین آنتی بیوتیک طبیعت

بره موم یا چسب زنبورعسل به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی شناخته میشود که مواد اولیه آن توسط زنبورعسل از گیاهان به ویژه...

اهمیت زنبورعسل: از گرده افشانی گل ها تا سلامت جامعه

حشره اي كه از تلاش او حيات بر مي خيزد و از عناء او شفاء ، حشره اي كه شربت او نه تنها سكرآور نيست كه ذكر آفرين است سخن...

با گیاه مولد عسل قنقال آشنا بشید

"شِکَرتیغال"(Echinops) سرده ای از گیاهان چندساله است. نام های دیگر آن در قدیم، قنقال، شکرتیار، خارشکر و تیغ قندک...

نظر خود را به اشتراک بگذاریدپاسخ دهید

شما باید وارد شوید تا بتوانید نظر دهید.

محصولات بازدیدشده

محصولی وجود ندارد

منو

مقایسه 0