عسل شناسی

  • چهار مرحله اساسی تولید عسل

    منشا اولیه عسل شهدی است که در درون گل ها تولید میشه. شهد مایعی است مملو از قند که از غدد شهدزای گیاهان تولید می‌شود. این ماده علاوه بر آب و قندهای مختلف دارای مقادیر کمی مواد ازته، اسیدهای آلی، ویتامین‌ها، مواد معدنی، رنگ‌دانه‌های طبیعی و مواد آروماتیک (معطر) است.ادامه مطلب

  • عسل شکری چیست

    اولین سوالی که عموم مردم در هنگام خرید عسل از فروشنده سوال می کنند قطعا اینه که این عسل شکری است یا عسل طبیعی؟ادامه مطلب

  • عسل تلخ هم داریم

    می دونستید که عسل های خاصی در ایران تولید میشه که طعم برخی هاشون ترکیبی از شیرینی و یک تلخی ملایم است؟ تصور همه ما از عسل یک ترکیب شیرین و خوشمزه با کلی خواص دارویی و درمانی است و عسل رو مصداق بارز شیرینی میدونیم و مطمئن هستیم که همه عسل ها، شیرین هستند البته شاید شیرینی شون بسته به نوع عسل کم و زیاد باشه اما نهایتا همه عسل ها شیرین هستند.ادامه مطلب

  • تاریخ انقضای عسل

    عسل یکی از معدود مواد طبیعی است که حتی به صورت کاملا خام و بدون مواد نگهدارنده کپک نمی زند. با این‌که شاید برخی از باکتری‌ها و قارچ‌ها در عسل وجود داشته باشند اما تا زمانی که میزان رطوبت عسل زیر ۱۸ درصد باشد امکان جوانه‌زنی، رشد و تکثیر فراهم نیست.ادامه مطلب

  • حرارت دادن عسل

    یکی از سوالاتی که هر روزه از ما پرسیده می شود مرتبط با حرارت دادن عسل است و سوالاتی از این قبیل: آیا عسل را می تونم در شیرداغ حل کنم؟ مخلوط کردن عسل در آب داغ مشکلی نداره؟ عسلی که خریداری کردم بافت جامد به خود گرفته آیا میشه حرارت داد تا عسل مایع بشه؟ادامه مطلب

  • رنگ عسل ها

    الزاماً بر اساس رنگ عسل نمی‌توان به طبیعی یا تقلبی بودن عسل پی برد. اگرچه متخصصین بر اساس رنگ عسل اطلاعاتی در زمینه منشأ گیاهی آن به‌دست می‌آورند. رنگ عسل بسته به منشا گیاهی آن و عوامل رنگ‌زای شهد از روشن تا تیره متغیر است.ادامه مطلب

  • رطوبت عسل

    یکی از اجزا مهم عسل را آب تشکیل می دهد و ویژگی های متعدد فیزیکی و شیمیایی عسل از جمله میزان غلظت و قوام عسل، مدت زمان انبارداری و گرانروی عسل مرتبط با میزان آب یا همان رطوبت عسل است. شهدی که در گل ها تولید می شود و زنبورعسل آن را جمع آوری می کند سهم عمده اش را آب تشکیل است به نحوی که 45 تا 75 درصد شهد از آب تشکیل شده است.ادامه مطلب

  • ساکارز و عسل

    شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که در هنگام خرید عسل و یا مراجعه به سایت های مختلف در مورد میزان ساکارز عسل صحبت شده است و عنوان شده است که مثلا ساکارز این عسل زیر 2 درصد است و این عسل کاملا طبیعی است و یا حتی چون ساکارز پایینی دارد برای بیماران دیابتی بسیار خوب است.ادامه مطلب

  • با عسلک ترنگبین بیشتر آشنا بشید

    مان های گیاهی گروهی از ترکیبات هستند که دارای خاصیت غذایی و دارویی ارزشمندی می باشند و در طب سنتی از جایگاه ویژه ای برخوردارند. در حقیقت مان (Manna) شیرابه قندی مترشحه از حشرات می باشد که در نتیجه تغذیه آن ها از گیاهان میزبان به صورت ماده دفعی خارج می شود و بر روی بخش های مختلف گیاه به شکل متبلور و جامد باقی می ماند.ادامه مطلب

  • روش نگهداری صحیح عسل طبیعی

    اگر میخواهید که عسل طبیعی خریداری شده شما اثر درمانی و دارویی آن کاهش پیدا نکند توصیه ما این است که...ادامه مطلب

  • عسلی که خریداری کردم شکرک زده است بایستی چه کنم

    عسل بعد از مدتی در اثر بلوری شدن به حالت جامد تبدیل می شود و این فرآیند از ته ظرف عسل شروع می شود و کل عسل داخل ظرف بافت بلوری و جامد می شود.ادامه مطلب

  • آیا عسل مدفوع زنبورعسل است

    بعضی از افراد به اشتباه تصور می‌کنند که عسل مدفوع یا فضولات زنبورعسل است. و معمولا در هنگام خرید عسل به شوخی سعی دارند این مورد رو متذکر بشن و اطلاعات بیشتری کسب کنند و از اون جایی که در برخی جوامع شوخی رایجی شده است این تصور در برخی افراد شکل گرفته که نکنه عسل مدفوع زنبورعسل باشه ادامه مطلب

  • نحوه صحیح مصرف عسل

    بر طبق نظر حکما و اطبا سنتی؛ مصرف عسل به‌تنهایی شفا، همراه با آب دارو و همراه با غذا، غذا است. می‌توان این ماده ارزشمند را بسته به نیاز و ضرورت به شیوه صحیح استفاده کرد. بهترین روش مصرف عمومی عسل؛ جذب دهانی و زبانی است به این صورت که یک قاشق چای‌خوری عسل را در دهان قرار داده و اجازه می‌دهیم به‌خوبی با بزاق دهان مخلوط شده و جذب زبانی صورت بگیرد و بدین‌صورت به نحو مؤثری در سیستم گردش خون و بافت‌ها و در نهایت سلول‌های بدن جریان یابد.ادامه مطلب

  • تفاوت عسل های ممتاز با سایر عسل های آقای عسل در چیست

    حتما اگر تا بحال از آقای عسل خرید کرده باشید و یا حتی به سایت آقای عسل مراجعه داشته اید متوجه شده اید که عسل ها در دو صورت معمولی و ممتاز عرضه می شوند و قیمت هاشون هم تفاوت دارد. حال سوالی که پیش میاد این است که دلیل این تفاوت قیمت در عسل های ممتاز چیست؟ادامه مطلب

  • عسل و دیابت

    برای این که بدونیم آیا عسل برای دیابت مفید است و یا اصلا در افزایش و یا حتی کاهش قند خون موثر است بایستی به شاخص گلیسیمی عسل ها توجه کنیم. این شاخص که تحت عنوان اندیس گلیسیمی GI شناخته میشود برای بسیاری از مواد از جمله کربوهیدارت و ... مشخص شده است و در سایر کشورها با استناد به این شاخص میزان مناسب بودن یک ماده رو برای بیماران دیابتی نظر می دهند. ادامه مطلب

  • چرا عسل شکرک می زنه؟

    آنچه که در اصطلاح « شکرک زدن » می گویند و به خاطر وجود کلمه شکر در ذهن تقلبی بودن عسل را تداعی می کند، چیزی جز پدیده « بلور شدن » یا « کریستالیزاسیون » نیست که زنبورداران به اون رُس بستن می گویند. عسل به علت درصد بالای مواد قندی که دارد در واقع یک ماده جامد است که تحت شرایط بسیار شکننده ای بصورت مایع قرار دارد. این ماده اشباع شده قندی ( گلوکز، فروکتوز و مالتوز) باید در واقع جامد باشد، ولی به طور اتفاقی مایع است. به همین دلیل به محض اینکه شرایط مطلوب شود این تغییر فیزیکی یعنی شکرک زدن، پدیدار می گردد. ادامه مطلب

  • مهمترین خواص عسل

    عسل تنها ماده ایست که هم غذا و هم داروست .عسل یکی از فرآورده های غذایی منحصر بفرد با اجزاء بسیار پیچیده می باشد بنحویکه در ترکیب آن بیش از ۴۰۰ مواد مختلف شناسایی شده است. ادامه مطلب

  • عسل چیست؟

    عسل واژه‌ای عربی است که به فارسی آن را اَنگَبین گویند و آن عبارت از مادۀ شیرینی است که توسط زنبورعسل از شهد گل‌های گیاهان جمع‌آوری و پس از تغییرات لازم در سلول‌های مومی ‌کندو ذخیره می‌شود . این تغییرات اضافه کردن برخی از آنزیم‌ها و مواد مؤثر ازجمله ویتامین‌ها و آمینواسیدها، کاهش رطوبت و تغلیظ شهد و تبدیل قندهای پیچیده‌تر به قندهای ساده را شامل می‌شود. انرژی خورشید توسط گیاهان جذب و طی فرآیندهای شیمیایی تبدیل به قند و در ادامه سایر مواد مؤثر شده و توسط سیستم آوندی گیاه به شهد گل‌ها انتقال داده می‌شود. زنبورعسل با طبع عالی، شهد گیاهان را به کندو می‌برد تا در تاریکی مطلق کندو عسل فرآوری شود. درواقع عسل، تجلی انرژی خورشیدی در تاریکی کندو است.ادامه مطلب

  • کیفیت سنجی عسل

    تنها مرجع قانونی تعیین اصالت و ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی عسل‌ در کشور، استاندارد ملی ایران به شماره 92 می باشد.ادامه مطلب

  • ایران مرکز تنوع عسل های با کیفیت در دنیا

    عسل یک غذا یا مکمل غذایی با ارزش است که حاصل همزیستی بی شائبه زنبورهای عسل با گل ها و گیاهان است. تنوع بالای گیاهان شهدزا باعث شده است که در ایران طیف بی نظیری از عسل های با منشا گیاهی مختلف و با خواص دارویی فراوان تولید شود. با توجه به تنوع گونه ای بالای گیاهان مولد شهد در حدود 70 درصد عسل های تولیدی در ایران به صورت چند گل بوده و در حدود 30 درصد از این عسل ها با توجه به غالبیت یک گونه گیاهی خاص به عنوان عسل تک گل شناخته میشوند. ادامه مطلب

محصولات بازدیدشده

محصولی وجود ندارد

منو

مقایسه 0