عسل شناسی

  • روش نگهداری صحیح عسل طبیعی

    اگر میخواهید که عسل طبیعی خریداری شده شما اثر درمانی و دارویی آن کاهش پیدا نکند توصیه ما این است که...ادامه مطلب

  • تفاوت عسل های ممتاز با سایر عسل های آقای عسل در چیست

    حتما اگر تا بحال از آقای عسل خرید کرده باشید و یا حتی به سایت آقای عسل مراجعه داشته اید متوجه شده اید که عسل ها در دو صورت معمولی و ممتاز عرضه می شوند و قیمت هاشون هم تفاوت دارد. حال سوالی که پیش میاد این است که دلیل این تفاوت قیمت در عسل های ممتاز چیست؟ادامه مطلب

  • عسلی که خریداری کردم شکرک زده است بایستی چه کنم

    عسل بعد از مدتی در اثر بلوری شدن به حالت جامد تبدیل می شود و این فرآیند از ته ظرف عسل شروع می شود و کل عسل داخل ظرف بافت بلوری و جامد می شود.ادامه مطلب

  • نحوه صحیح مصرف عسل

    بر طبق نظر حکما و اطبا سنتی؛ مصرف عسل به‌تنهایی شفا، همراه با آب دارو و همراه با غذا، غذا است. می‌توان این ماده ارزشمند را بسته به نیاز و ضرورت به شیوه صحیح استفاده کرد. بهترین روش مصرف عمومی عسل؛ جذب دهانی و زبانی است به این صورت که یک قاشق چای‌خوری عسل را در دهان قرار داده و اجازه می‌دهیم به‌خوبی با بزاق دهان مخلوط شده و جذب زبانی صورت بگیرد و بدین‌صورت به نحو مؤثری در سیستم گردش خون و بافت‌ها و در نهایت سلول‌های بدن جریان یابد.ادامه مطلب

  • آیا عسل مدفوع زنبورعسل است

    بعضی از افراد به اشتباه تصور می‌کنند که عسل مدفوع یا فضولات زنبورعسل است. و معمولا در هنگام خرید عسل به شوخی سعی دارند این مورد رو متذکر بشن و اطلاعات بیشتری کسب کنند و از اون جایی که در برخی جوامع شوخی رایجی شده است این تصور در برخی افراد شکل گرفته که نکنه عسل مدفوع زنبورعسل باشه ادامه مطلب

  • مهمترین خواص عسل

    عسل تنها ماده ایست که هم غذا و هم داروست .عسل یکی از فرآورده های غذایی منحصر بفرد با اجزاء بسیار پیچیده می باشد بنحویکه در ترکیب آن بیش از ۴۰۰ مواد مختلف شناسایی شده است . عسل یک آنتی اکسیدان طبیعی و بیولوژیک است که مانع اکسیداسیون لیپوپروتئین ها می شود. ترکیبات موجود در عسل فعالیت ضدسرطانی و ضد باکتریایی قابل توجهی رانشان می دهد.عسل غنی از آنتی اکسیدان های آنزیمی و غیر آنزیمی, از جمله: کاتالاز, گلوکز اکسیداز, اسید اسکوربیک, فلاونوییدها,توکوفرول, فنولیک ها,فلاونول ها کاروتنوئیدها می باشد. عسل های تیره دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی بیشتری هستند. عسل حاوی پتاسیم، فسفر، کلسیم، آهن، کلر، گوگرد، منیزیم، منگنز، ید، روی، آلومینیوم، کبالت، نیکل و غیره می باشد. ادامه مطلب

  • چرا عسل شکرک می زنه؟

    آنچه که در اصطلاح « شکرک زدن » می گویند و به خاطر وجود کلمه شکر در ذهن تقلبی بودن عسل را تداعی می کند، چیزی جز پدیده « بلور شدن » یا « کریستالیزاسیون » نیست که زنبورداران به اون رُس بستن می گویند. عسل به علت درصد بالای مواد قندی که دارد در واقع یک ماده جامد است که تحت شرایط بسیار شکننده ای بصورت مایع قرار دارد. این ماده اشباع شده قندی ( گلوکز، فروکتوز و مالتوز) باید در واقع جامد باشد، ولی به طور اتفاقی مایع است. به همین دلیل به محض اینکه شرایط مطلوب شود این تغییر فیزیکی یعنی شکرک زدن، پدیدار می گردد. ادامه مطلب

  • ایران مرکز تنوع عسل های با کیفیت در دنیا

    عسل یک غذا یا مکمل غذایی با ارزش است که حاصل همزیستی بی شائبه زنبورهای عسل با گل ها و گیاهان است. تنوع بالای گیاهان شهدزا باعث شده است که در ایران طیف بی نظیری از عسل های با منشا گیاهی مختلف و با خواص دارویی فراوان تولید شود. با توجه به تنوع گونه ای بالای گیاهان مولد شهد در حدود 70 درصد عسل های تولیدی در ایران به صورت چند گل بوده و در حدود 30 درصد از این عسل ها با توجه به غالبیت یک گونه گیاهی خاص به عنوان عسل تک گل شناخته میشوند. ادامه مطلب

  • عسل و دیابت

    برای این که بدونیم آیا عسل برای دیابت مفید است و یا اصلا در افزایش و یا حتی کاهش قند خون موثر است بایستی به شاخص گلیسیمی عسل ها توجه کنیم. این شاخص که تحت عنوان اندیس گلیسیمی GI شناخته میشود برای بسیاری از مواد از جمله کربوهیدارت و ... مشخص شده است و در سایر کشورها با استناد به این شاخص میزان مناسب بودن یک ماده رو برای بیماران دیابتی نظر می دهند. این شاخص و این دیدگاه نو باعث شده است که دیدگاه کارشناسان به عسل و در کل سایر کربوهیدرات ها کلا متفاوت بشود و عسل رو به با این که یک ماده شدیدا انرژی زاست و پایه قندی داره اما مفید برای دیابت بدونند که البته این که چه عسلی باشد جای بحث است که در ادامه بهش میپردازیم. ایندکس گلیسیمی عددی بین صفر تا صد (و گاها بیشتر) در نظر گرفته شده است که این عدد برای استویا صفر است و برای گلوکوز صد در نظر گرفته شده است. این نشان می دهد که گیاه استویا هیچ تاثیری در افزایش قند خون و بیماری دیابت ندارد و بالعکس گلوکوز به سرعت باعث افزایش قند خون می شود ادامه مطلب

  • باورهای نادرست عسل

    1- عسل طبیعی بایستی رنگ تیره داشته باشد: رنگ عسل بستگی به نوع گلی دارد که زنبورعسل از آن شهد جمع‌آوری کرده است و رنگ عسل‌های طبیعی می تواند از زلال و آب گون تا کهربایی تیره متفاوت باشد. 2- خوردن عسل و خربزه باعث مرگ می‌شود! منع مصرف برخی از مواد غذایی با یکدیگر به دلیل تداخلات غذایی وجود دارد و توصیه می‌شود که دو ماده غذایی همچون ماست و ماهی با هم مصرف نشود و یا این که منع مصرف عسل و خربزه از دیرباز حتی در طب سنتی به آن اشاره شده است اما خوردن عسل و خربزه و احتمال مرگ به هیچ وجه مبنای علمی ندارد. و تنها در برخی از افراد حساس ایجاد دل درد و دل پیچه می نماید و توصیه ما این است اگر تجربه خوبی از دل درد ندارید و فک می کنید حساسیت دارید عسل و خربزه را با هم مصرف نکنید. ادامه مطلب

محصولات بازدیدشده

محصولی وجود ندارد

منو

مقایسه 0