جدید
عسل اقاقیا یکی از شاخصترین عسلهای دنیا است که به جهت خواص ارگانولپتیک و فیزیک و شیمیایی خاص در بازار جهانی عسل شناختهشدهای است.
این عسل در بازارهای اروپا بهعنوان عسل Acacia عرضه میشود و در آمریکا به عنوان عسل اقاقیای آمریکایی و یا عسل Black locust شناخته میشود.
درخت اقاقیا با نام علمی Robinia pseudoacacia
استان های خراسان، اصفهان، لرستان، تهران و ..
اردیبهشت و خرداد
عسل اقاقیا یکی از شاخصترین عسلهای دنیا است که به جهت خواص ارگانولپتیک و فیزیکوشیمیایی خاص در بازار جهانی عسل شناختهشدهای است.
این عسل در بازارهای اروپا بهعنوان عسل Acacia عرضه میشود و در آمریکا بهعنوان عسل اقاقیای آمریکایی و یا عسل Blacklocust شناخته میشود.
رنگ روشن زلال و آب گون، طعم منحصر به فرد و دیررُس بودن از ویژگیهای متمایز عسل اقاقیا است.
عطر و طعم ملایم، عسل اقاقیا را به یک شیرینکننده محبوب در نوشیدنیها و دسرها تبدیل کرده ، زیرا عطر و طعم اصلی غذا را از بین نمیبرد.
کودکان و افراد سخت پسند که طعم عسل را دوست ندارند عسل اقاقیا را دوست دارند و همین باعث شده است که عسل اقاقیا در کشورهای اروپایی و آمریکا بهعنوان یک عسل محبوب و مشتریپسند تبدیل شود.
درخت اقاقیا با نام علمی Robinia pseudoacacia از تیره نیامدارن گیاه تولید کننده عسل اقاقیا است.
گل های سفید خوشه ای و معطر اقاقیا به جهت شهد فراوان جذابیت بالایی برای زنبورعسل دارد و زنبورعسل با جمع آوری شهد گل ها و فرآوری در داخل کندو یکی از خوش طعم ترین عسل های دنیا را تولید می نماید.
درخت اقاقیا به صورت وسیع در آمریکا، کانادا و به ویژه کشورهای اروپایی کشت می شود و به همین جهت عسل اقاقیا جز عسل های شاخص بازار جهانی است.
عسل تک گل اقاقیا دارای رنگ بسیار روشن بوده و به دلیل میزان فروکتوز بالا مدت زمان رُس بستن آن بسیار طولانی است و گاها چندین سال زمان نیاز است تا فرآیند رس بستن این عسل تکمیل شود.
عسل اقاقیا به دلیل داشتن میزان کمی گرده جز عسل هایی است که میزان آلرژی و حساسیت آن در افراد بسیار کم گزارش شده است و به همین دلیل گزینه مناسبی برای مصرف کودکان توسط پزشکان است.
عسل اقاقیا به غالبیت قند فروکتوز دارای شاخص گلیسیمی پایین می باشد و عسل مناسبی برای افراد دیابتی می باشد.
از دیگر اثرات تایید شده این عسل می توان به اثرات مفید آن برای کبد و سیستم گوارش، ضد سرطان و فعالیت ضدباکتریایی بالای این عسل اشاره کرد که این اثرات مرتبط با میزان بالای ترکیبات فلاونوئیدی موجود در عسل اقاقیا می باشد.
عسل اقاقیای تولیدی در ایران به جهت شرایط اقلیمی و آب و هوایی از کیفیت بالایی برخوردار است و عطر و طعم ویژه این عسل قطعا شما را غافلگیر خواهد کرد.
آقای عسل با همکاری زنبورداران پرتلاش سعی در تولید و عرضه این عسل باکیفیت دارد تا یکی از عسل های طبیعی، خوش عطر و خوش طعم را در اختیار شما مصرف کنندگان عزیز قرار دهد.
از این که به کیفیت عسل های ناب ایران اطمینان دارید به خود میبالیم.
دیدگاه کاربران 1
درود بر شما طبع عسل اقاقیا چیه ؟
به نسبت خیلی عسل های گرمای کمتری داره
به عبارتی خنک تره