در کندوهای زنبورعسل در شرایطی که شهد بسیار زیادی توسط زنبورها جمع آوری شده باشد؛ زنبورهای عسل ابتدا تمامی قاب ها را پر از عسل می کنند و در صورتی که این شهد بیش از ظرفیت قاب ها باشد به صورت خودبافت موم بافی کرده و تمامی این موم ها را پر از عسل می کنند، که اصطلاحا به آن عسل خودبیاری می گویند.معمولا این موم ها در دیواره داخلی کندو و در کنار قاب ها و یا حتی...
عسل با موم گشنیز در واقع شهد گل های گشنیز است که در داخل شان های مومی ذخیره شده است و به صورت با موم عرضه می شود. این عسل به شیوه زنبورداری سالم و ارگانیک از مزارع گشنیز که سرشار از شهد دارویی گلهای گشنیز است برداشت می شود. عرضه این عسل به صورت محدود و با با بسته بندی شیک و کاملا اختصاصی ارائه می شود.
عسل مُشکورَک جز با کیفیت ترین عسل های ایران است که به صورت انحصاری در مناطق گرمسیری جنوب کشور تولید می شود و در برخی از سال ها زمینه تولید بالای آن وجود دارد.