جدید
عسل بره موم آقای عسل ترکیبی از عسل طبیعی و عصاره بره موم است با طعمی تلخ و بوی تند حاصل از صمغ گیاهان. این ترکیب ویژه به جهت دارا بودن بره موم اثرات آنتی بیوتیکی و آنتی اکسیدانی بالایی دارد.
عسل بره موم می تواند در افزایش سیستم ایمنی بدن، درمان زخم و سوختگی ها، عفونت های داخلی، درمان بیماری های ویروسی، پیشگیری از سرطان و سایر بیماری های مرتبط با رادیکال های آزاد تاثیر بسزایی داشته باشد.
عسل بره موم آقای عسل ترکیبی از عسل طبیعی و عصاره بره موم است. این ترکیب ویژه به جهت دارا بودن بره موم اثرات آنتی بیوتیکی و آنتی اکسیدانی بالایی دارد.
عسل بره موم می تواند در افزایش سیستم ایمنی بدن، درمان زخم و سوختگی ها، عفونت های داخلی، درمان بیماری های ویروسی، پیشگیری از سرطان و سایر بیماری های مرتبط با رادیکال های آزاد تاثیر بسزایی داشته باشد.
یکی از محصولات ویژه آقای عسل ترکیب عسل طبیعی و بره موم است که بعد از انجام آزمون های متعدد در دپارتمان تحقیق و توسعه با فرمولاسیون جدید تولید و عرضه شده است. این محصول ترکیبی در فرمولاسیون مشخص و به جهت دارا بودن خواص عسل طبیعی و بره موم از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.
اغلب مردم فکر می کنند که عسل تنها محصول زنبورعسل است. اما بایستی بدانید زنبورعسل محصولات متنوعی را تولید می کند که هریک ارزش غذایی و دارویی بالایی دارد. از جمله ژل رویال، گرده گل و البته بره موم!
بره موم به عنوان آنتی بیوتیک زنبورعسل در داخل کندو اهمیت بسیار بالایی دارد.
بره موم Propolis یکی از محصولات طبیعی زنبورعسل است. زنبورعسل با جمع آوری ضمغ و رزین گیاهان و در ادامه مخلوط کردن این صمغ ها با مقداری موم و گرده گل این محصول ارزشمند را تولید می کند.
بره موم در داخل کندو کارکردهای مختلفی دارد از جمله ضدعفونی کردن فضای داخلی کندو و حجرات، صیقلی کردن دیواره کندو و از آن جایی که ترکیب چسبناکی است برای بهم چسباندن قاب های کندو و یا تنظیم دریچه پرواز کلنی مورد استفاده قرار می گیرد و به همین دلیل به آن چسب زنبورعسل نیز گفته می شود.
بره موم از آن جایی که منشا صمغ و رزین گیاهان دارد خواص دارویی بیشماری دارد که در دهه های اخیر با تحقیقات متعدد بیوشیمیایی و بالینی برخی از این خواص به تایید رسیده است.
برهموم ترکیبات شیمیایی پیچیده ای دارد و رنگ آن از بسته به منشا گیاهی می تواند سبز، قرمز، قهوه ای تیره و یا ترکیبی از این رنگ ها باشد.
بره موم خام و تازه معطر است و بوی بسیار نافذی دارد. در هنگام مزه کردن طعم تلخی دارد که البته زننده نیست و همچون آدامس در دهان چسبنده است و در صورتی که به مدت چند دقیقه آن را بجویید بی حسی دهان و لثه ها را در پی دارد.
گیاهان زیادی تولید صمغ و رزین می کنند که مورد استفاده زنبورعسل قرار می گیرند همچون گونه های سرو، باریجه، کاج، بادام، پسته وحشی و سپیدار. زنبورداران با جمع آوری بره موم های ذخیره شده در کناره قاب ها و یا نصب تله بره موم اقدام به برداشت آن می کنند.
بره موم خام که از کندو برداشت می شود حاوی مقداری ناخالصی از جمله خرده چوب و لاشه زنبورعسل است و مصرف خام آن به این شیوه مطلوب نیست. برای این منظور ابتدا بایستی عصاره بره موم تهیه شود. عصاره گیری بره موم به وسیله دستگاه های پیشرفته و تحت کنترل شرایط دمایی و کیفی لازم انجام می شود و جهت حفظ تمامی مواد موثره بره موم از حلال الکل خوراکی استفاده شده است و تمامی ناخالصی ها از بره موم حذف می شود. در مرحله آخر الکل که تنها به عنوان ماده حلال مورد استفاده قرار گرفته است از بره موم حذف می شود. در نهایت عصاره خالص بره موم که به صورت پودر درآمده با عسل طبیعی و باکیفیت در فرمولاسیون مشخص ترکیب می شود.
عسل بره موم ویژگی های ظاهری عسل را دارد اما به جهت اضافه شدن عصاره بره موم کمی مزه و عطر منحصرفردی به خود گرفته است که همراه با تلخی است و این به جهت طعم بره موم است. عسل بره موم آقای عسل به رنگ قهوه ای تا سبز لجنی است و در هنگام تست کردن مزه تلخ و تیز آن بسیار واضح است و کمی باعث سوزش گلو می شود. از آن جایی که چگالی عسل از بره موم بیشتر است در ترکیب عسل و بره موم؛ علیرغم تولید محصول با بالاترین کیفیت اما بعد از مدتی محصول به صورت دو فاز می شود یعنی پودر بره موم به تدریج در بالای ظرف قرار می گیرد و عسل در پایین ظرف. جهت حل این معضل امکان استفاده از بعضی استابلایزرها و امولسیفایرها وجود داشت اما از آن جایی که هدف ما تولید محصول طبیعی و بدون هیچ گونه مواد افزودنی بود سعی شد صرفا از عسل طبیعی و بره موم زنبورعسل استفاده شود.
در فرمولاسیون تولید این محصول شرایطی رعایت شده است که خواص عسل و بره موم را داشته باشد.
از مهمترین اثرات دارویی و درمانی اثبات شده برهموم میتوان به اثرات آنتیبیوتیکی، آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی، درمان مشکلات دهان و دندان، درمان زخمهای سطحی و سوختگیها، ضدعفونی کنندگی، ضد درد، کاهش اثرات مخرب در افراد تحت درمان در مرحله شیمی درمانی، اثرات ضدویروسی و درمان بیماریهای ویروسی از جمله تبخال، سرماخوردگی، آنفولانزا و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره نمود.
گزاراشت تجربی مصرف کنندگان؛ اثرات بسیار خوب این ترکیب در پیشگری و درمان سرماخوردگی و کرونا و کاهش علام و عوارض این بیماری ها ارائه شده است که تایید دقیق آن منوط به تحقیقات علمی و بالینی است.
عسل بره موم را می توانید در دمای اتاق و یا یخچال به مدت یک سال نگهداری کنید. سعی کنید بعد از هر بار مصرف ابتدا به خوبی با یک قاشق خشک و تمیز عسل بره موم را به خوبی هم بزنید و بعد از مصرف درب آن را به خوبی محکم کنید.
روزانه یک قاشق چای خوری عسل بره موم را به صورت ناشتا و یا شب قبل از خواب مصرف کنید. در صورت صلاحدید می توانید روزانه حداکثر سه قاشق غذاخوری نیز در سه وعده مصرف شود.
عسل بره موم را می توان با آب ولرم یا سایر شربت ها و آب میوه ها نیز مخلوط و مصرف کرد.
استفاده داخلی بره موم و یا سطحی بر روی پوست برای اکثر افراد هیچ مشکلی ایجاد نمی کند اما بایستی افرادی که به محصولات زنبورعسل از جمله مصرف گرده گل و یا نیش زنبورعسل حساسیت دارند در مصرف بره موم احتیاط نمایند و در صورت حساسیت احتمال ایجاد حساسیت در دهان و زخم های دهان وجود دارد.
اطلاعات دقیق و کافی در مورد بی خطر بودن بره موم در دوران بارداری و شیردهی وجود ندارد در نتیجه از مصرف بره موم در این دوران خودداری شود.
در بیماری های آلرژیک همچون آسم بهتر است بره موم مصرف نشود.
در صورت عمل جراحی حداقل دو هفته قبل و بعد از عمل جراحی از مصرف بره موم خودداری شود.
دیدگاه کاربران 0