عسل یونجه 400 گرمی

فقط آنلاین

246

جدید

یونجه یا علف مادها از جمله گیاهان علوفه ای و دارویی است که گل های آن به لحاظ شهد و گرده برای زنبورعسل ارزشمند است. عسل یونجه از جمله عسل های روشن و زودرُس بوده و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی می باشد. این عسل اثرات دارویی متعددی از جمله تقویت کننده معده و بدن، چاق کننده، ضدتب، ضد اسکوربوت، صفراآور، کاهش دهنده کلسترول خون، قاعده آور، شیرافزا و اثرات قارچ کشی و ضد باکتریایی بالا می باشد.

جزییات بیشتر

 
بررسی تخصصی

عسل یونجه

عسل یونجه آقای عسل یا عسل گل یونجه، یک عسل کاملا طبیعی و با غالبیت شهد گل های یونجه است. عسل یونجه پرتولیدترین عسل در دنیا است و جز عسل های شاخص و منحصربفرد آمریکا و کانادا است. زنبورداران با استقرار کلنی های زنبورعسل در مزارع یونجه این عسل خاص و باکیفیت را تولید می کنند.

توجه:
مدت زمان رُس بستن: چندماه بعد از تولید. عسل یونجه جز عسل های زودرُس می باشد. رُس بستن یا شکرک زدن یکی از فرآیندهای طبیعی عسل هاست که در طی آن عسل از حالت مایع به جامد تبدیل می شود. در عسل یونجه یک بافت رُس بسته سفت و یکدست ایجاد میشود و نشانه مزیت و کیفیت این عسل می باشد.

شناسنامه عسل یونجه (تولید و بسته بندی شده در شرکت عسل قطره طلایی دشت بهشت)
گیاه تولید کننده عسلعسل تک گیاه با غالبیت شهد گل های یونجه Medicago sativa است. گیاه یونجه یکی از مهمترین گیاهان زراعی ایران است که بومی ایران است گل های یونجه سرشار از شهد و گرده باکیفیت است که مورد استفده زنبورعسل قرار می گیرد.
آنالیز حسی عسل یونجه
  • رنگ: کهربایی روشن
  • شیرینی: متوسط و ملایم که گلو را نمی زند
  • غلظت و قوام: عسل کاملا رسیده است و غلظت خوبی دارد
  • عطر و بو: ملایم و مخصوص به خود. تحت تاثیر
ویژگی های عسل یونجه
  • طبیعی و گرما ندیده
  • تولید شده در زنبورستان های آقای عسل
  • عرضه شده در ظروف با گرید غذایی بسته بندی شده به روش GMP
  • طبع گرم و معتدل
  • مناسب برای همه مزاج ها به ویژه مزاج های بلغم و سودا
  • ارسال رایگان به سراسر کشور و ضمانت مرجوعی محصول
نوع عسلعسل تک گیاه با غالبیت شهد گل های یونجه
مناطق برداشت عسلمزارع یونجه در استان قم و خراسان
زمان تولید عسلاردیبهشت تا مهر
خواص دارویی عسل یونجه
  • تقویت کننده معده و بدن
  • چاق کننده
  • ضدتب
  • ضد اسکوربوت
  • صفرا آور
  • کاهش دهنده کلسترول خون
  • قاعده آور
  • شیرافزا
  • اثرات قارچ کشی و ضد باکتریایی بالا

معرفی جامع عسل یونجه یا عسل گل یونجه:

یونجه یا علف مادها از جمله گیاهان علوفه ای و دارویی است که گل های آن به لحاظ شهد و گرده برای زنبورعسل ارزشمند است.عسل یونجه از جمله عسل های روشن و زودرُس بوده و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی می باشد. این عسل اثرات دارویی متعددی از جمله تقویت کننده معده و بدن، چاق کننده، ضدتب، ضد اسکوربوت، صفراآور، کاهش دهنده کلسترول خون، قاعده آور، شیرافزا و اثرات قارچ کشی و ضد باکتریایی بالا می باشد. گیاه یونجه یا سبست با نام علمی Medicago sativa از تیره نیامداران Leguminosae یکی از گیاهان ارزشمند در زنبورداری و مولد عسل یونجه است. یونجه گیاهی چندساله و یکی از مهمترین گیاهان علوفه ای در دنیا محسوب میشود.

عسل یونجه یکی از عسل‌های شاخص دنیا است که در بازارهای جهانی کاملا شناخته شده است. عسل یونجه در مزارع یونجه به ویژه در مناطقی که یونجه جهت بذرگیری کشت می‌شود برداشت می‌شود. یونجه ارزش علوفه ای بسیار بالایی برای دام به ویژه گاو و اسب دارد و به همین جهت نیز مزارع بسیار وسیع از این گیاه در آمریکا و کانادا وجود دارد. تولید عسل تک گیاه یونجه با غالبیت بالا موردعلاقه خیلی از زنبورداران است و سالانه جهت برداشت عسل یونجه، کلنی های زنبورعسل با مزارع یونجه کوچ می دهند که البته استفاده اصلی نصیب کشاورز می‌شود چون با گرده افشانی بهتر گل های یونجه افزایش تولید و کیفیت بذر را در پی دارد. آقای عسل با همکاری زنبورداران پرتلاش سعی در تولید و عرضه این عسل باکیفیت دارد تا علاوه بر تجربه طعم و مزه خوب، حس زیبای سلامتی را به شما هدیه دهد.

از این که به کیفیت عسل های ناب ایران اطمینان دارید به خود میبالیم.

بهترین شیوه مصرف عسل یونجه:

عسل یونجه یک عسل دارویی است و بهتراست روزانه یک تا دو قاشق چای خوری از این عسل را به صورت ناشتا اول صبح تا شب قبل از خواب مصرف کنید. اضافه کردن عسل به آب ولرم، یا همراه با آب میوه های تازه همچون آب پرتقال و آب لیمو نیز از دیگر روش های مصرف این عسل است. عسل یونجه برای کودکان یک انتخاب بسیار خوب است که می توانید برای شیرین کردن نوشیدنی ها از این عسل استفاده کنید.

موارد منع مصرف عسل یونجه:

ممنوعیت مصرف برای کودکان زیر دوسال و افرادی که به مصرف عسل حساسیت دارند. بیماران دیابتی با نظر پزشک خود می توانند این عسل را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

آنالیز آزمایشگاهی عسل یونجه:

آزمون شده در آزمایشگاه دانش بنیان هورتاش و تایید کیفی عسل در واحد کنترل کیفی آقای عسل مبتنی بر نظارت از زنبورستان تا عرضه.

خرید عسل یونجه همراه با برگه آنالیز آزمایشگاهی و تاییدیه واحد کنترل کیفی آقای عسل

میزان رطوبتکمتر از 17 درصد
میزان ساکارزکمتر از 3 درصد
پرولینبیش از 300 میلی گرم بر کیلوگرم
میزان دیاستازبیشتر از 12 واحد
میزان HMFکمتر از 30 میلی گرم بر کیلوگرم
کیفیت عسل4 ستاره

سوالات متداول درباره عسل یونجه:

1- آیا این عسل شکرک میزند؟
رس بستن یا شکرک زدن یک فرآیند طبیعی محلول های اشباع از جمله عسل است. و این عسل سه تا 6 ماه بعد از تولید امکان شکرک زدن دارد و در طی این مدت امکان تولید بلورهای رس بسته و در نهایت جامد شدن کل عسل وجود دارد.
2- آیا این عسل کاملا طبیعی است؟
بله عسل یونجه آقای عسل محصول زنبورعسل و حاصل از شهد گل های یونجه است و تاییدیه کیفیت این عسل توسط آزمایشگاه تخصصی محصولات زنبورعسل صادر شده است.
3- امکان مرجوع شدن این محصول وجود دارد؟
بله در هر صورتی که شما از عطر و طعم و خواص این عسل رضایت کامل را نداشته باشید با هماهنگی با واحد CRM آقای عسل این امکان فراهم است تا محصول را مرجوع کنید. رضایت کامل از عسل خریداری شده حق اولیه همراهان آقای عسل است.
4- آیا به این عسل اسانس اضافه شده است؟
خیر به هیچ وجه. بو و عطر خاص این عسل تحت تاثیر شهد گیاهان دارویی است. ترکیبات آروماتیک و فرار موجود در شهد عامل اصلی بو و عطر این عسل است که خواص دارویی و درمانی نیز دارد.

مقالات مرتبط (بیشتر بدانید):

دیدگاه کاربران
0

هیچ نظری ارسال نشده

خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند:

محصولات بازدیدشده

منو

مقایسه 0