عسل پونه کوهی ویژه 350 گرمی

فقط آنلاین

59

جدید

 
بررسی تخصصی

عسل پونه کوهی

عسل پونه کوهی یکی از عسل های تک گیاه و دارویی ایران است. پونه کوهی نام محلی و منطقه ای درخت پنج انگشت است و زنبورداران با استقرار کلنی های زنبورعسل در مراتع با تراکم بالای درختچه پنج انگشت اقدام به تولید این عسل منحصربفرد می کنند. عسل پونه کوهی جز دارویی ترین عسل های ایران است که برای سلامت زنان ارزش دارویی بالایی دارد.

توجه:
مدت زمان رُس بستن: شش تا دوازده ماه بعد از تولید. عسل پونه کوهی جز عسل های متوسط رُس می باشد. رُس بستن یا شکرک زدن یکی از فرآیندهای طبیعی عسل هاست که در طی آن عسل از حالت مایع به جامد تبدیل می شود. در صورتی که عسل شما بافت جامد و بلوری به خود گرفت به هیچ عنوان نشانه کاهش کیفیت عسل نیست و این عسل قابلیت مصرف دارد.

خرید عسل پونه کوهی
شناسنامه عسل پونه کوهی (تولید و بسته بندی شده در شرکت عسل قطره طلایی دشت بهشت)
نام انگلیسیChaste tree Honey
گیاه تولید کننده عسلدرختچه پنج انگشت با نام علمی Vitex agnus - castus
آنالیز حسی عسل پونه کوهی
  • رنگ: کهربایی تیره
  • شیرینی: متوسط
  • غلظت و قوام: عسل کاملا رسیده است و غلظت خوبی دارد
  • عطر و بو: خاص و منحصر بفرد و عسل بسیار معطری است که شما رو غافل گیر می کند.
ویژگی های عسل پونه کوهی
  • طبیعی و گرما ندیده
  • تولید شده در زنبورستان های آقای عسل
  • عرضه شده در ظروف با گرید غذایی بسته بندی شده به روش GMP
  • طبع گرم – در مقایسه با سایر عسل ها طبع گرمی دارد
  • مناسب برای بلغمی ها و سوداوی ها
  • ارسال رایگان به سراسر کشور و ضمانت مرجوعی محصول
نوع عسلعسل تک گیاه با غالبیت شهد گل های درختچه پنج انگشت
مناطق برداشت عسلمنطقه رویشی زاگرس در غرب کشور (استان های لرستان، همدان، کهکیلویه و بویراحمد، فارس و خوزستان، چهارمحال و بختیاری و ..) و استان هرمزگان
زمان برداشت عسلمرداد و شهریور
خواص دارویی عسل پونه کوهی
  • شیرافزا
  • درمان بیماری های زنانه به ویژه سندروم پیش از قاعدگی
  • تنظیم هورمون های زنانه
  • ضد نفخ و اثرات آنتی باکتریال بالا
  • افزایش سلامت جنسی زنان

معرفی جامع عسل پونه کوهی:

عسل پونه کوهی از شهد گل های درختچه پنج انگشت تولید میشود. این درختچه به صورت خودروی در حاشیه رودخانه ها رویش دارد و یکی از مهمترین گیاهان شهدزای ایران و جهان است. این درخت به صورت محلی به اسامی مختلفی همچون پونه کوهی، جاز، بنگرو، بنگله و فلفل بیایانی شناخته میشود و از آن جایی که در بین زنبورداران این منطقه به نام پونه کوهی شناخته میشود ما نیز این عسل شاخص ایران را به همین نام عسل پونه کوهی معرفی می کنیم در حالی که به لحاظ علمی بهتر است این عسل را عسل پنج انگشت معرفی کنیم.


معرفی گیاه پنج انگشت: گیاه پنج انگشت با نام علمی Vitex agnus – castus از تیره نعناع Labiatae و اسامی محلی پونه کوهی، هِندِبِد، بنگرو، بنگله، جاز، گیاه زنان، فلفل بیابانی یکی از مهمترین درختچه های با ارزش دارویی بالا است. مصرف گیاه پنج انگشت در طب سنتی قدمتی دیرینه داشته و دردرمان مشکلات زنان به ویژه تنظیم هورمون های زنانه و بیماری های مرتبط همچون رفع اختلالات پیش از قاعدگی، قاعدگی و یائسگی، افزایش شیر مادران، افزاینده میل جنسی در زنان، کاهش میل جنسی مردان، ضد نفخ و اثرات آنتی بیوتیکی بالا استفاده میشده است. گیاه پنج انگشت در اروپا و آمریکا گسترش زیادی داشته و به عنوان گیاه زینتی در فضای سبز نیز کشت میشود. فرآورده های دارویی متعددی از این گیاه تولید شده است که از آن می توان قرص گیاهی فمودین و ویتاگنوس اشاره کرد.


پنج انگشت درختچه ای است به ارتفاع یک تا نهایت سه متر، برگ های 5 برگچه ای و به ندرت 7 برگچه ای، گل ها به صورت گل آذین سنبله به رنگ آبی مایل به بنفش و معطر، میوه ها شفت کروی که به آن فلفل بیابانی گفته می شود و اثرات دارویی و درمانی متعددی دارد. 3 گونه پنج انگشت از جنس Vitex در ایران رویش دارد که عموما در حاشیه رودخانه ها، قنات ها و مناطق مرطوب در مناطق گرمسیری جنوب و جنوب غرب کشور و شمال شرق کشور در استان های فارس، خوزستان، کهکیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، خراسان و گلستان رویش دارد.
پنج انگشت یکی از گیاهان ارزشمند در زنبورداری ایران است و اهمیت بالای آن به جهت تولید شهد فراوان و عسل باکیفیت است. فصل گلدهی این درختچه زیبا در اوایل بهار و تابستان است و در برخی از گونه ها در مناطق گرمسیر جنوبی بیشتر ماه های سال گلدهی دارد اما پیک گلدهی موثر در تولید عسل در ماه های خرداد و تیر است. در همه مناطق رویش این گیاه امکان برداشت عسل تک گیاه نیست و معمولا در عسل چندگیاه موثر است اما در برخی از مناطق کشور همچون دشت شیمبار در استان چهارمحال و بختیاری به جهت تراکم بالای گیاه و عدم وجود سایر گیاهان شهدزا در موعد گلدهی این گیاه، اغلب فعالیت زنبورعسل بر روی گل های پنج انگشت صورت می گیرد و امکان برداشت عسل تک گیاه با غالبیت بالای شهد گل های پنج انگشت فراهم است.


عسل تک گیاه از این درختچه در بین محلی ها به عنوان عسل پونه کوهی شناخته می شود و دارای رنگ کهربایی تا کهربایی تیره و دارای عطر و طعم خاص و منحصربفرد است.. عسل پنج انگشت یکی از عسل های شاخص کشورهای اروپایی است که به میزان زیاد تولید میشود اما تولید عسل تک گیاه و خالص این گیاه در ایران به میزان محدود در برخی از مناطق کشور قابل تولید است. عسل تک گیاه پنج انگشت علاوه بر خواص عمومی عسل ها دارای خواص ویژه ای است که از مهمترین خواص گیاه مولد شهد این عسل می توان شیرافزا، درمان بیماری های زنانه به ویژه سندروم پیش از قاعدگی، تنظیم هورمون های زنانه، ضد نفخ و اثرات آنتی باکتریال بالا اشاره کرد.

از این که به کیفیت عسل های ناب ایران اطمینان دارید به خود میبالیم.

بهترین شیوه مصرف عسل پونه کوهی:

عسل پونه کوهی یک عسل دارویی است و بهتراست روزانه یک تا دو قاشق چای خوری از این عسل را به صورت ناشتا اول صبح تا شب قبل از خواب مصرف کنید. اضافه کردن عسل به آب ولرم، یا همراه با آب میوه های تازه همچون آب پرتقال و آب لیمو نیز از دیگر روش های مصرف این عسل است.

موارد منع مصرف عسل پونه کوهی:

ممنوعیت مصرف برای کودکان زیر دوسال و افرادی که به مصرف عسل حساسیت دارند. بیماران دیابتی با نظر پزشک خود می توانند این عسل را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

آنالیز آزمایشگاهی عسل:

آزمون شده در آزمایشگاه دانش بنیان هورتاش و تایید کیفی عسل در واحد کنترل کیفی آقای عسل مبتنی بر نظارت از زنبورستان تا عرضه.

خرید عسل پونه کوهی همراه با برگه آنالیز آزمایشگاهی و تاییدیه واحد کنترل کیفی آقای عسل

میزان رطوبتکمتر از 17 درصد
میزان ساکارزکمتر از 4 درصد
پرولینبیش از 500 میلی گرم بر کیلوگرم
میزان دیاستازبیشتر از 14 واحد
میزان HMFکمتر از 25 میلی گرم بر کیلوگرم
کیفیت عسل4 ستاره

سوالات متداول درباره عسل پونه کوهی:

1- آیا این عسل شکرک میزند؟
رس بستن یا شکرک زدن یک فرآیند طبیعی محلول های اشباع از جمله عسل است. و این عسل سه تا 6 ماه بعد از تولید امکان شکرک زدن دارد و در طی این مدت امکان تولید بلورهای رس بسته و در نهایت جامد شدن کل عسل وجود دارد.
2- آیا این عسل کاملا طبیعی است؟
بله عسل تک گیاه پونه کوهی آقای عسل یک عسل کاملا طبیعی و تولید شده توسط زنبورعسل است و آقای عسل برای این محصول تضمین کیفیت ارائه می نماید تا با اطمینان خاطر خرید کنید.
3- امکان مرجوع شدن این محصول وجود دارد؟
بله در هر صورتی که شما از عطر و طعم و خواص این عسل رضایت کامل را نداشته باشید با هماهنگی با واحد CRM آقای عسل این امکان فراهم است تا محصول را مرجوع کنید. رضایت کامل از عسل خریداری شده حق اولیه همراهان آقای عسل است.
4- آیا به این عسل اسانس اضافه شده است؟
خیر به هیچ وجه. بو و عطر خاص این عسل تحت تاثیر شهد گیاهان دارویی است. ترکیبات آروماتیک و فرار موجود در شهد عامل اصلی بو و عطر این عسل است که خواص دارویی و درمانی نیز دارد.

مقالات مرتبط (بیشتر بدانید):

دیدگاه کاربران
1

  • رضا به بم
    1400-06-03

    با سلام و عرض ادب
    اگر امکانش هست برای این محصول هم توضیحات و فواید قرار بدید
    بینهایت ممنون از تیم قدرتمند آقای عسل
    بخصوص سید عزیز دل

    پاسخ مدیر

    سلام قسمت تحقیقات و توسعه ی مجموعه ی اقای عسل دارن رو محصولات تازه موجود شده تحقیقات انجام میدن و توضیحات هم به زودی روی سایت قرار میگیره

خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند:

منو

مقایسه 0