عسل گشنیز 400 گرمی

فقط آنلاین

216

جدید

گشنيز يکي از قديمي ترين گياهان دارويي شناخته شده باستان بوده و اولين گزارش ها از استفاده ميوه گشنيز به منظور اهداف دارويي و اهميت اسطوره اي آن بود که طي برخي آثار باستانی بجا مانده در پاپیروس ها در مصر باستان به قدمت آن در 2500 سال قبل از ميلاد مسيح اشاره شده است.

جزییات بیشتر

 
بررسی تخصصی

عسل گشنیز Coriander honey

گیاه تولید کننده عسل:

گیاه گشنیز با نام علمی Coriandrum sativum

مناطق مهم به لحاظ تولید:

به طور عمده در استان های همدان، کرمانشاه و به صورت محدود در سایر مناطق کشت گشنیز بذری

معرفی گیاه گشنیز:

گشنيز يکي از قديمي ترين گياهان دارويي شناخته شده باستان بوده و اولين گزارش ها از استفاده ميوه گشنيز به منظور اهداف دارويي و اهميت اسطوره اي آن بود که طي برخي آثار باستانی بجا مانده در پاپیروس ها در مصر باستان به قدمت آن در 2500 سال قبل از ميلاد مسيح اشاره شده است.

منشاء اوليه گشنيز، نواحي مديترانه و خاورميانه است و مهمترين کشورهاي توليد کننده گشنيز در دنيا روسيه، هند، ايتاليا، بلغارستان، اسپانيا، مراکش، هلند، پاکستان، روماني، انگلستان، مصر و آمريکا می باشند.

گشنيز گياهي است علفي يکساله با ارتفاع 30 الي 60 سانتي متر که بسته به شرايط اقليمي در تابستان يا زمستان به صورت يک محصول يکساله کشت وکار مي گردد. برگ هاي اين گياه متناوب، بي زبانه و به رنگ سبز يا سبز روشن، گل ها کوچک به رنگ سفيد يا صورتي و در انتهاي ساقه و در چترهاي مرکب مجتمع مي باشد. ميوه گشنيز به شکل کروي يا بيضوي، دو فندقه اي و معطر می باشد.

گیاه گشنیز در صورتی که هدف کشاورز برداشت بذر باشد، گلدهی دارد و در این شرایط شهد و گرده فراوانی تولید می نماید. در ایران سالانه بیش از 7000 هکتار گشنیز کشت می شود و شهرستان های نهاوند در استان همدان و کنگاور و صحنه در استان کرمانشاه بیشترین سطح زیرکشت گشنیز را در کشور دارند.

فصل پیک گلدهی این گیاه ارزشمند دارویی در ماه های خرداد و تیر ماه است و در این زمان زنبورداران از سراسر کشور به مزارع گشنیز نهاوند و کنگاور کوچ می کنند. طول دوره گلدهی گشنیز در حدود 4 هفته است و زنبورعسل در این مدت اغلبیت فعالیت را بر روی گل های گشنیز دارد و امکان برداشت عسل تک گیاه گشنیز فراهم است.

گشنیز علاوه بر تولید عسل خوب به جهت زنبورسازی و تولید گرده فراوان نیز حائز اهمیت است. ساچمه های گرده گشنیز به رنگ صورتی تا بنفش کم رنگ است و برخی از زنبورداران با نصب تله گرده گیر در ورودی کندو اقدام به برداشت گرده گشنیز می نمایند.

عسل با غالبیت شهد گل های گشنیز دارای رنگ کهربایی، عطر و طعم قوی و منحصربفرد، شیرینی متوسط و ویژگی های کیفی مطلوبی است.

عسل گشنیز جز باکیفیت ترین و محبوب ترین عسل ها در دنیا است که به میزان کم تولید می شود اما در ایران به جهت کشت وسیع این گیاه جهت تولید بذر امکان برداشت زیاد این عسل فراهم است.

عسل تک گیاه گشنیز اثرات دارویی و درمانی متعددی دارد که علاوه بر دارا بودن خواص عمومی عسل ها دارای خواص منحصر بفردی نیز هست که مرتبط با مواد موثره دارویی آن از جمله لینالول، آلفا پی نن، لیمونن و روتین موجود در شهد گل های گشنیز می باشد. 

از مهمترین خواص این عسل می توان به ضد اسپاسم (گرفتگی عضلات)، ضد نفخ، مقوی معده، صفرابر، ضد اسهال، التیام زخم دهان، شیرافزا، مقوی حافظه و نیروی جنسی اشاره نمود. عسل گشنیز دارای اثرات ضدقارچ و آنتی باکتریال بالایی است و می تواند در درمان زخم و سوختگی ها و ترمیم بافت پوست بسیار نافع باشد.

آقای عسل این افتخار را دارد که با همکاری زنبورداران پرتلاش کشور یکی از عسل های شاخص و خوش طعم ایران را تولید نماید و کام شما را با این نعمت بهشتی شیرین نماید.

دیدگاه کاربران
0

هیچ نظری ارسال نشده

خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند:

محصولات بازدیدشده

منو

مقایسه 0