عسل اسطوخودوس ویژه 350 گرمی

فقط آنلاین

9

جدید

عسل اسطوخودوس دارای طبع گرم بوده و تاحدزیادی فواید سلامتی گیاه اسطوخودوس را در خود دارد. از مهمترین فواید سلامتی عسل اسطوخودوس می توان به درمان افسردگی و اضطراب اشاره کرد. براساس یک مطالعه علمی در اسپانیا مشخص شد که عسل اسطوخودوس دارای مقادیر قابل توجهی از آمینواسید تیروزین است.

جزییات بیشتر

 
بررسی تخصصی

عسل اسطوخودوس Lavender Honey


گیاه تولید کننده عسل:

گیاه اسطوخودوس دارویی با نام علمی  Lavandula angustifolia


مناطق مهم به لحاظ تولید:

مزارع اسطوخودوس در استان های کردستان، تهران، مازندران و گیلان


معرفی گیاه:

  • گیاهی چندین ساله معطر و دارویی به ارتفاع نیم متر با ساقه های چهارگوش، برگ های متقابل باریک و سبز رنگ که از کرک های سفید پنبه ای پوشیده شده است. گل های سنبله ای به رنگ بنفش و بسیار معطر است. اسطوخودوس دارویی کاربرد زیادی در تهیه اسانس های روغنی و حتی داروهای گیاهی دارد و جز گیاهان شناخته شده در دنیا است. این گیاه بومی مناطق مدیترانه ای در اروپا است و در بیشتر مناطق دنیا به صورت خودرو رویش دارد. مزارع بسیار زیبایی از اسطوخودوس در کشورهای مختلف وجود دارد و در جنوب فرانسه مزارع اسطوخودوس شهرت جهانی دارد.

  • اسانس اسطوخودوس که از تقطير گل و سرشاخه هاي گلدار اين گياه به دست مي آيد مايعي است زردرنگ يا زرد مايل به سبز که داراي بوي مطبوعي است. ماده موثره اسانس این گیاه استات ليناليل است که در حدود 40 درصد اسانس را به خود اختصاص می دهد. اسطوخودس کاربرد بسیار زیادی در صنعت عطر سازی و تهیه فرآورده های آرایشی و بهداشتی دارد.

  • در دنیا بیش از 39 گونه اسطوخودوس از جنس Lavender شناسایی شده است و جز گیاهان دارویی ویژه هر منطقه محسوب می شود. گیاهان این جنس به خاطر عطر و خواص دارویی خود شناخته می شوند. گل های اسطوخودوس به واسطه تولید شهد فراوان جذابیت بسیار بالایی برای زنبورعسل دارد و در صورت کشت بیش از 5 هکتار اسطوخودوس امکان تولیدی یکی از خوش طعم ترین عسل های دنیا فراهم است. عسل اسطوخودوس در دنیا محبوبیت بالایی دارد و به شدت در کشورهای اروپایی و آمریکا طرفدار دارد.

  • عسل اسطوخودوس در ایران در مزارع اسطوخودوس دارویی برداشت می شود. زنبورداران با استقرار کلنی های زنبورعسل در حاشیه مزارع اسطوخودوس به مدت سه هفته این عسل خاص و ویژه را تولید می کنند. گل های بنفش رنگ و معطر اسطوخودوس در روزهای گرم شهد زیادی را تولید می کنند و در این شرایط امکان برداشت عسل تک گیاه اسطوخودوس فراهم می شود. در خیلی از مناطق ایران اسطوخودوس به عنوان گیاه فضای سبز در شهرهای بزرگ کشت شده است اما عسل اسطوخودوس در مزارع چندهکتاری از این گیاه برداشت می شود.

  • عسل تک گیاه اسطوخودوس به رنگ کهربایی روشن با شیرینی متوسط و ملایم، اسیدیته متوسط، بوی با شدت متوسط و رایحه بسیار لطیفی از اسطوخودوس است. عسل اسطوخودوس جز عسل های همه پسند و محبوب در بسیاری از کشورها است و این به خاطر بوی و رایحه بسیار لطیف آن است. عسل اسطوخودوس جز عسل های متوسط رُس بوده و طی شش تا هشت ماه از زمان تولید به صورت کامل رُس می زند یا به اصطلاح عامیانه شکرک می زند و ویژگی طبیعی این عسل می باشد.

  • عسل اسطوخودوس دارای طبع گرم بوده و تاحدزیادی فواید سلامتی گیاه اسطوخودوس را در خود دارد. از مهمترین فواید سلامتی عسل اسطوخودوس می توان به درمان افسردگی و اضطراب اشاره کرد. براساس یک مطالعه علمی در اسپانیا مشخص شد که عسل اسطوخودوس دارای مقادیر قابل توجهی از آمینواسید تیروزین است. تیروزین جز آمینواسیدهای ضروری بدن است و تاثیرات موثری در انتقال پیام های عصبی بدن دارد و به همین دلیل نیز تاثیرات گسترده ای در کاهش اضطراب و افسردگی، درمان اختلال نقص توجه بیماری پارکینسون و آلزایمر خواهد داشت. از دیگر خواص عسل اسطوخودوس می توان به فعالیت ضدقارچی، اثرات آنتی اکسیدانی، ضد تشنج و ضد اسپاسم، بهبود و درمان زخم اشاره کرد. سطح بالایی از ترکیبات پلی فنولی نارینژنین و لوتئولین، اسید گالیک و کافئیک اسید در عسل اسطوخودوس شناسایی شده است. اعتقاد بر این است که اسید گالیک این توانایی را دارد که سلول های سرطانی را بدون آسیب رساندن به سلول های سالم از بین ببرد. اسید کافئیک در مکمل ها برای افزایش عملکرد ورزشی و درمان خستگی ناشی از ورزش استفاده می شود.

آقای عسل این افتخار را دارد که با همکاری زنبورداران پرتلاش کشور یکی از عسل های شاخص و خوش طعم ایران را تولید نماید و کام شما را با این نعمت بهشتی شیرین نماید.

دیدگاه کاربران
1

  • رضا نخعی زاده
    1400-12-05

    سلام وقتتون بخیر ببخشید من عسل اسطوخدوس سفارش دادم طریقه مصرفش و میفرمایین مرسی

    پاسخ مدیر

    بخصوص برای عسل اسطوخودوس در منابع علمی روش مصرفی ذکر نشده ولی روش صحیح مصرف عسل در منابع علمی رو خدمتتون عرض می‌کنم.
    بر طبق نظر حکما و اطبا سنتی؛ مصرف عسل به‌تنهایی شفا، همراه با آب دارو و همراه با غذا، غذا است. می‌توان این ماده ارزشمند را بسته به نیاز و ضرورت به شیوه صحیح استفاده کرد. بهترین روش مصرف عمومی عسل؛ جذب دهانی و زبانی است به این صورت که یک قاشق چای‌خوری عسل را در دهان قرار داده و اجازه می‌دهیم به‌خوبی با بزاق دهان مخلوط شده و جذب زبانی صورت بگیرد و بدین‌صورت به نحو مؤثری در سیستم گردش خون و بافت‌ها و در نهایت سلول‌های بدن جریان یابد.

خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند:

منو

مقایسه 0