عسل جعفری 400 گرمی

71

جدید

1,110,000 ریال

33 قلم

- +

جعفری از گیاهان علفی و معطر و بومی مناطق مدیترانه ای و اروپا می باشد.

این گیاه به دلیل داشتن برگ های خوراکی امروزه به طور گسترده در خاورمیانه ، اروپا و آمریکا کاشته میشود و به عنوان چاشنی در سوپ ها ، خورش ها و سالاد مورد استفاه قرار میگیرد.

جزییات بیشتر

 
بررسی تخصصی

عسل جعفری Parsley Honey

گیاه تولید کننده عسل:

گیاه جعفری با نام علمی Petroselinum crispum

مناطق مهم به لحاظ تولید:

به صورت محدود در مزارع جعفری در نقاط مختلف کشور

معرفی گیاه جعفری:

جعفری از گیاهان علفی و معطر و بومی مناطق مدیترانه ای و اروپا می باشد. این گیاه به دلیل داشتن برگ های خوراکی امروزه به طور گسترده در خاورمیانه، اروپا و آمریکا کاشته میشود و به عنوان چاشنی در سوپ ها ، خورش ها و سالاد مورد استفاه قرار میگیرد.

بذرهای این گیاه در طب سنتی دارای اهمیت دارویی است و از نظر طب قدیم ایران تخم جعفری طبع گرم و خشک دارد.

گیاه کامل، دانه و ریشه های جعفری مصرف می شود و از مهمترین خواص درمانی آن می توان به محرک عمومی و عصبی، ضد کم خونی، ضد اسکوربورت، تصفیه کننده خون و درمان کم خونی، منظم کننده قاعدگی، شیرافزا، آرامبخش، ضد سرطان و ضد مسمومیت اشاره کرد.

عسل جعفری Parsley Honey

جعفری با نام علمی Petroselinum crispum از سبزی های معطر و پرکاربرد تیره چتریان می باشد.

جعفری گیاهی است علفی دوساله با ساقه ای افراشته به ارتفاع 50 تا 80 سانتی متر، برگ‌های آن به رنگ سبز تیره و دارای بریدگی‌های لوزی یا مثلث شكل، گل‌كوچك به رنگ مایل به سبز و به‌صورت چتر، میوه آن كوچك به درازای 2 میلی‌متر و به قطر 1 میلی‌متر و دارای بوئی معطر است.

گونه های جعفری خودروی در مناطق کوهستانی رویش دارد اما جعفری زراعی، در بیشتر مناطق کشور و تقریبا چهارفصل کشت میشود و به عنوان سبزی تازه و گاها تولید بذر مورد استفاده قرار می گیرد.

گل های جعفری به صورت چتری و زرد متمایل به سبز است و همچون سایر گیاهان تیره چتریان توسط زنبورهای عسل گرده افشانی می شود.

گل ها شهدزا و گرده زا بوده و جذابیت خوبی برای زنبورعسل دارد.

در صورتی که هدف کشاورز تولید بذر باشد این گیاه وارد مرحله گلدهی شده و مورد استفاده زنبورعسل قرار می گیرد در غیر این صورت قبل از مرحله گلدهی برگ ها جمع آوری شده و به گلدهی نخواهد رفت.

بسته به منطقه و تاریخ کشت فصل گلدهی جعفری متفاوت خواهد بود اما پیک دوره گلدهی آن برای تولید عسل در خرداد تا مردادماه خواهد بود.

زنبورداران با شروع گلدهی جعفری کلنی های زنبورعسل را در حاشیه مزارع مستقر نموده و ماحصل فعالیت زنبورعسل بر روی گل های جعفری یکی از عسل های با طعم خاص و ویژه ایران است.

تولید عسل جعفری در کشور زیاد نیست و به صورت محدود توسط برخی از زنبورداران برداشت می شود.

در صورتی که سطح زیرکشت جعفری بالا باشد سهم عمده ای از شهد ورودی به کندو از گل های جعفری تامین شده و امکان برداشت عسل با غالبیت شهد این گیاه فراهم است.

عسل جعفری Parsley Honey

عسل تک گیاه جعفری به رنگ کهربایی تیره، شیرینی ملایم و عطر و طعم قوی دارد و جز عسل های متوسط رُس محسوب میشود.

آقای عسل این افتخار را دارد که با همکاری زنبورداران پرتلاش کشور یکی از عسل های شاخص و خوش طعم ایران را تولید نماید و کام شما را با این نعمت بهشتی شیرین نماید.

دیدگاه کاربران
0

هیچ نظری ارسال نشده

خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند:

محصولات بازدیدشده

منو

مقایسه 0