ژل رویال اصل آقای عسل

نحوه صحیح نگهداری ژل رویال

ژل رویال برخلاف عسل طبیعی فسادپذیری بسیار بالایی دارد، از همین رو نحوه نگهداری ژل رویال بسیار مهم است.

همان طور که میدانید عسل به جهت میزان رطوبت پایین (کمتر از 18 درصد) و اشباع بودن از قندها (بیشتر از 80 درصد)، حتی در صورت نگهداری در دمای اتاق برای سال های متمادی کپک نمی زند و فاسد نمی شود؛ اما ژل رویال به جهت رطوبت بالایی (بیشتر از 60 درصد) که دارد؛ در صورت نگه داشتن  در دمای اتاق طی چند ساعت تا چند روز فاسد می شود و بر اثر اکسیداسیون ابتدا تغییر رنگ داده و رنگ آن به زرد تیره متمایل شده و در نهایت در اثر فعالیت باکتری ها وقارچ های عامل فساد، ترش شده و کپک می زند.

ژل رویال رو چطور نگهداری کنیم؟

یکی از موارد بسیار مهم در ارتباط با ژل رویال طریقه نگهداری آن می باشد. ژل رویال به شدت به نور، هوا و دما حساس است و طرز نگهداری آن بایستی با رعایت این موارد باشد تا در نهایت کیفیت ژل رویال به نحو مطلوب حفظ گردد و خواص دارویی و درمانی آن کاهش نیابد. ژل رویال بایستی در ظروف تیره رنگ، بدور از نور، بصورت درب بسته و در فریزر قرار داده شود.

براساس مطالعات علمی مشخص شده است که نگهداری ژل رویال در درمای اتاق ( 25 درجه سانتی گراد) بعد از 20 ساعت منجر به کاهش کیفیت محسوس آن می شود و هرچه دمای محیط بالاتر باشد قاعدتا مدت زمان نگهداری کاهش می یابد و به کمتر از چند ساعت خواهد رسید به نحوی که در دمای بالای 35 درجه سانتی گراد کمتر از چند ساعت ژل رویال کاملا فاسد می شود. ژل رویال را می توان به مدت یک سال در دمای 5 درجه سانتی گراد نگه داشت و هیچ گونه کاهش کیفیتی در این شرایط برای ژل رویال صورت نمی گیرد.

نگهداری ژل رویال در ظرف شیشه ای

از کجا بفهمیم ژل رویال خراب شده؟

ژل رویال یک ماده بسیار حساس است و در صورت نگهداری نادرست، ممکن است کیفیت آن کاهش یابد یا خراب شود. برای تشخیص خراب شدن ژل رویال، می‌توانید به نکات زیر توجه کنید:

تغییر رنگ

  • ژل رویال تازه: معمولاً به رنگ سفید یا کرم روشن با کمی شفافیت است.
  • ژل رویال خراب: ممکن است رنگ آن به زرد تیره یا قهوه‌ای تغییر کند. این تغییر رنگ نشانه اکسیداسیون یا فساد است.

تغییر بو

  • ژل رویال تازه: بوی ملایمی شبیه به عسل با کمی رایحه تند و خاص دارد.
  • ژل رویال خراب: اگر بوی نامطبوع، یا شبیه به بوی فساد (مانند شیر خراب) داشته باشد، نشانه خراب شدن است.

تغییر طعم

  • ژل رویال تازه: طعمی ترش و کمی تند و گَس دارد.
  • ژل رویال خراب: طعم آن ممکن است بسیار تلخ شود، که نشانه فساد است.

تغییر بافت

  • ژل رویال تازه: بافتی نرم، یکدست و کرمی دارد.
  • ژل رویال خراب: ممکن است بافت آن سفت، دانه‌دار یا لزج شود.

شرایط نگهداری ژل رویال

  • دمای نگهداری ژل رویال: باید در یخچال (بین 0 تا 5 درجه سانتی‌گراد) یا فریزر (برای نگهداری طولانی‌ مدت) نگهداری شود.
  • اگر ژل رویال در معرض دمای بالا یا نور مستقیم خورشید قرار گرفته باشد، احتمال خراب شدن آن بیشتر است.

نگهداری ژل رویال در فریزر

تاریخ مصرف ژل رویال

  • مدت ماندگاری ژل رویال در یخچال: 6 ماه در دمای بین 0 تا 5 درجه سانتی گراد
  • مدت ماندگاری ژل رویال در فریزر: تا 2 سال در دمای منفی 10 درجه سانتی گراد

وجود کپک یا ذرات خارجی

  • در صورت مشاهده کپک، ذرات غیرطبیعی، یا لایه‌ های جداشده روی سطح ژل رویال، نشانه فساد است و نباید مصرف شود.

تذکر بسیار مهم:

در صورت خرید حضوری ژل رویال از گالری آقای عسل حتما بایستی ژل رویال به صورت فریزر شده باشد و از محل خریداری شده تا منزل با یخ خشک حمل شود و حداکثر طی 24 ساعت بایستی به فریزر منتقل شود.

در صورتی که ژل رویال را به صورت اینترنتی از سایت آقای عسل تهیه کرده اید؛ بعد از تحویل ژل رویال از مسئول پست، بلافاصله محصول را از درون کارتن و آکاسیو خارج کرده و ظرف ژل رویال را در فریزر قرار دهید.

5 دیدگاه دربارهٔ «نحوه صحیح نگهداری ژل رویال»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *