خواص عملکردی عسل، ژل رویال و بره موم

خواص عملکردی عسل، ژل رویال و بره موم

مخاطبین مقاله:

دانشجویان، زنبورداران، مصرف کنندگان

مشخصات مقاله:

  • زبان مقاله: انگلیسی
  • نویسندگان: ام. ویودا مارتوس و همکاران.
  • مجله: Concise Reviews and Hypotheses in Food Science
  • سال انتشار: 2008
  • کلمات کلیدی: خواص عملکردی، ضدباکتریایی، عسل، ترکیبات فنولی، بره موم
  • تعداد صفحات: 8
خواص عملکردی عسل، ژل رویال و بره موم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *