جدید
سکنجبین آقای عسل یک محصول طبیعی و براساس فرمولاسیون طب سنتی ایران تهیه شده است. این محصول به روش فرآوری سنتی ترکیبی از عسل طبیعی، سرکه طبیعی انگور، عرق نعناع، برگ تازه نعناع و گلاب دو آتیشه تهیه شده است. در تهیه این محصول سعی شده است باکیفیت ترین مواد اولیه استفاده شود تا محصول نهایی بالاترین کیفیت را داشته باشد.
سکنجبین آقای عسل یک محصول طبیعی و براساس فرمولاسیون طب سنتی ایران تهیه شده است. این محصول به روش فرآوری سنتی ترکیبی از عسل طبیعی، سرکه طبیعی انگور، عرق نعناع، برگ تازه نعناع و گلاب دو آتیشه تهیه شده است. در تهیه این محصول سعی شده است باکیفیت ترین مواد اولیه استفاده شود تا محصول نهایی بالاترین کیفیت را داشته باشد.
سکنجبین معرب کلمه پارسی سکنگبین است. این واژه از دو کلمه «سِک» به معنای سرکه و «انگبین» به معنای شهد یا عسل ترکیب شدهاست. سکنجبینها از اشکال دارویی مهم طب سنتی ایراناند که دارای کاربرد فراوان در دستوران حفظ سلامتی و نسخ درمانی هستند. شیخالرئیس، ابوعلیسینا آن را دستاورد حکمای فارسیزبان میداند که از این طریق به یونانیها رسیدهاست.
سکنجبین از دیرباز یکی از معروفترین شربتهای ایرانی بوده و ترکیب کاهو و سکنجبین بهعنوان یک میان وعده لذیذ و سالم یا ترکیب آن با خیار و آبلیمو بهعنوان یک نوشیدنی خوشمزه برای فرونشاندن عطش روزهای گرم تابستان استفاده می شدهاست . در تهیهی سکنجبین به جای عسل گاها از شکر نیز بهعنوان شیرینکننده استفاده میشود و در این صورت به آن سکنجبین شکری گفته میشود اما قطعاً ارزش تغذیهای و خواص دارویی سکنجبین عسلی را نخواهد داشت و توصیه میشود جهت تهیه این شربت اصیل ایرانی از عسلهای طبیعی استفاده شود تا علاوه بر طعم و مزهی بهتر ارزش تغذیهای بیشتری نیز داشتهباشد. سکنجبین در کشورهای اروپایی و آمریکا به اُکسیمل شناخته میشود و در همان کشورها نیز بهعنوان یک شربت اصیل ایران باستان معروف است که برای قرنهای متمادی در درمان طیف وسیعی از بیماریها از مشکلات دستگاه تنفسیوگوارش تا بیماریهای قلبوعروق، تب و گلودرد مورد استفاده قرار میگرفتهاست.
کلمه اُکسیمل به معنای اسید (اکسی) و عسل (مل) است و سادهترین ترکیب آن از نسبتهای مساوی عسل و سرکهی طبیعی سیب تهیه میشود. در نسخههای طب سنتی دستورهای مختلفی به نسبتهای مختلف عسل و سرکه و گاها با سایر گیاهان دارویی ارائه شدهاست. میتوان از عرق نعناع و یا برگ نعناع تازه جهت طعم مطلوبتر نیز استفاده کرد. لازم به ذکر است از آن جایی که در تحقیقات علمی جدید حرارتدادن عسل توصیه نمیشود میتوان در مرحله آخر و بعد از ولرم شدن مخلوط سرکه و آب (دمای حدود 50 درجه)، عسل به آن افزوده شود. مصرف عمومی سکنجبین بهصورت روزانه یک استکان بعد از هر وعده غذایی است اما برای مصارف درمانی حتما از پزشک متخصص طب سنتی مشورت بگیرید.
از ديدگاه حكمای طب سنتی، سكنجبين بهعنوان یک تركیب حافظ صحت شناخته شده است عمده كاربرد درمانی سكنجیين، درمان بیماري های با غلبه گرمی و خشكی است. درمان کبدچرب، رفع سردرد، رفع عطش، کاهش غلظت خون و مفید برای مشکلات دستگاه گوارش و قلب و عروق.
اثر ترکیبی عسل و سرکه سیب، نقش بسیار موثری در کاهش چربیهای مضر و افزایش چربی خوب در بیماران مبتلا به چربی خون دارد.
دیدگاه کاربران 0