فقط آنلاین
66
جدید
گیاه جاشیر از گیاهان دارویی و علوفه ای بسیار ارزشمند مناطق کوهستانی ایران است.
از جنس جاشیر 15 گونه گیاه علفی چند ساله در ایران شناسایی شده است و از گونه های مرتعی بسیار ارزشمند ایران محسوب می شوند.
گیاهی به ارتفاع 80 تا 200 سانتی متر، دارای گل های زرد و جذاب، برگ های نخی با بریدگی های بسیار متعدد که ویژگی بارز این جنس است.
عسل جاوشیرعسل جاوشیر یکی از باکیفیت ترین عسل های تک گیاه ایران است که به صورت ویژه در مناطق کوهستانی زاگرس تولید میشود. عسل جاوشیر ویژگی های حسی بسیار قوی دارد و یکی از عسل های دارویی ایران محسوب میشود. عطر و طعم و خواص دارویی این عسل شما را غافل گیر می کند. توجه: |
شناسنامه عسل جاوشیر (تولید و بسته بندی شده در شرکت عسل قطره طلایی دشت بهشت) | |
نام انگلیسی | Jashir Honey |
گیاه تولید کننده عسل | گیاه جاشیر با نام علمی Prangos ferulacea از تیره چتریان |
آنالیز حسی عسل جاوشیر |
|
ویژگی های عسل جاوشیر |
|
نوع عسل | عسل تک گیاه با غالبیت شهد گل های جاشیر |
مناطق برداشت عسل | منطقه رویشی زاگرس در مناطق کوهستانی استان های فارس، چهارمحال و بختیاری، لرستان، خوزستان |
زمان تولید عسل | اردیبهشت و تیر |
خواص دارویی عسل یونجه |
|
معرفی گیاه مولد عسل: گیاه جاشیر از گیاهان دارویی و علوفه ای بسیار ارزشمند مناطق کوهستانی ایران است. از جنس جاشیر 15 گونه گیاه علفی چند ساله در ایران شناسایی شده است و از گونه های مرتعی بسیار ارزشمند ایران محسوب می شوند. گیاهی به ارتفاع 80 تا 200 سانتی متر، دارای گل های زرد و جذاب، برگ های نخی با بریدگی های بسیار متعدد که ویژگی بارز این جنس است. گلدهی این گیاه در اواخر فروردین تا ابتدای تیر ماه (اغلب در اردیبهشت و خرداد) و به مدت دو هفته است و جذابیت بالایی برای زنبورعسل به لحاظ شهد و گرده دارد. گلدهی مناسب جاشیر در سال های پرباران و سرد و به ویژه برف زمستانی زیاد صورت می گیرد و شهددهی مطلوب در روزهای گرمتر موعد گلدهی صورت می گیرد. در صورت روزهای آفتابی و گرمتر تولید شهد افزایش می یابد و فعالیت شهدآوری زنبورعسل از این گیاه افزایش می یابد و امکان تولید یکی از باکیفیت ترین عسل های طبیعی ایران فراهم است.
عسل تک گیاه و خالص جاشیر به رنگ کهربایی تیره و دارای طعم و عطر بسیار منحصربفرد است و در هنگام برداشت با قاشق کش می آید. عسل جاشیر جز عسل های خاص و ویژه ایران است که ارزش تغذیه ای و دارویی بسیار بالایی دارد. گیاه جاشیر از گیاهان دارویی است که به عنوان طعم دهنده لبنیات محلی به ویژه ماست و دوع کاربرد دارد و در طب سنتی برای درمان بیماری هایی گوارشی همچون معده درد، سرد درد، درمان کم خونی و افزایش گلوبول های قرمز خون، بیماری های عفونی و ضدنفخ کاربرد دارد. عسل تولیدی از شهد گل های جاشیر سرشار از مواد موثره گیاه جاشیر به ویژه فلاونوئیدها، ترپنوئیدها، آلکالوئیدها و کومارین هاست و علاوه بر خواص عمومی عسل ها خواص گیاه جاشیر را هم تا حد زیادی خواهد داشت و بررسی دقیق تر در مورد خواص و ارزش عسل جاشیر منوط با تحقیقات علمی بیشتر خواهد بود. |
عسل جاوشیر یک عسل دارویی است و بهتراست روزانه یک تا دو قاشق چای خوری از این عسل را به صورت ناشتا اول صبح تا شب قبل از خواب مصرف کنید. اضافه کردن عسل به آب ولرم، یا همراه با آب میوه های تازه همچون آب پرتقال و آب لیمو نیز از دیگر روش های مصرف این عسل است.
ممنوعیت مصرف برای کودکان زیر دوسال و افرادی که به مصرف عسل حساسیت دارند. بیماران دیابتی با نظر پزشک خود می توانند این عسل را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
آزمون شده در آزمایشگاه دانش بنیان هورتاش و تایید کیفی عسل در واحد کنترل کیفی آقای عسل مبتنی بر نظارت از زنبورستان تا عرضه.
خرید عسل جاوشیر همراه با برگه آنالیز آزمایشگاهی و تاییدیه واحد کنترل کیفی آقای عسل | |
میزان رطوبت | کمتر از 16 درصد |
میزان ساکارز | کمتر از 2 درصد |
پرولین | بیش از 700 میلی گرم بر کیلوگرم |
میزان دیاستاز | بیشتر از 16 واحد |
میزان HMF | کمتر از 25 میلی گرم بر کیلوگرم |
کیفیت عسل | 4 ستاره |
1- آیا این عسل شکرک میزند؟
رس بستن یا شکرک زدن یک فرآیند طبیعی محلول های اشباع از جمله عسل است. و این عسل سه تا 6 ماه بعد از تولید امکان شکرک زدن دارد و در طی این مدت امکان تولید بلورهای رس بسته و در نهایت جامد شدن کل عسل وجود دارد.
2- آیا این عسل کاملا طبیعی است؟
بله عسل تک گیاه جاوشیر آقای عسل یک عسل کاملا طبیعی و تولید شده توسط زنبورعسل است و آقای عسل برای این محصول تضمین کیفیت ارائه می نماید تا با اطمینان خاطر خرید کنید.
3- امکان مرجوع شدن این محصول وجود دارد؟
بله در هر صورتی که شما از عطر و طعم و خواص این عسل رضایت کامل را نداشته باشید با هماهنگی با واحد CRM آقای عسل این امکان فراهم است تا محصول را مرجوع کنید. رضایت کامل از عسل خریداری شده حق اولیه همراهان آقای عسل است.
4- آیا به این عسل اسانس اضافه شده است؟
خیر به هیچ وجه. بو و عطر خاص این عسل تحت تاثیر شهد گیاهان دارویی است. ترکیبات آروماتیک و فرار موجود در شهد عامل اصلی بو و عطر این عسل است که خواص دارویی و درمانی نیز دارد.
دیدگاه کاربران 0