مجله علمی آقای عسل

روش نگهداری صحیح عسل طبیعی

روش های نگهداری عسل طبیعی:

اگر میخواهید که عسل طبیعی خریداری شده شما اثر درمانی و دارویی آن کاهش پیدا نکند توصیه ما این است که:
  • ظرف عسل را در یک جای خشک، به صورت درب بسته بدور از نور و رطوبت در دمای اتاق نگهداری کنید.
  • همیشه درب ظرف عسل را بسته نگه دارید. چون عسل رطوبت موجود در هوا را جذب می کند و این امر می تواند کیفیت عسل را کاهش داده و منجر به تخمیر عسل شود. علاوه بر این عسل به راحتی بوهای موجود در فضای اتاق را به خود جذب می کند.
  • همیشه عسل را با یک قاشق کاملا خشک از ظرف بردارید چراکه هرگونه ورود آب به عسل منجر به تخمیر عسل می شود.
  • ظرف عسل را دور از حرارت مستقیم (کنار فرگاز یا اجاق) و یا نور خورشید(کنار پنجره ها) قرار دهید چون با گذشت زمان حرارت مستقیم منجر به کاهش کیفیت عسل می شود. نگهداری عسل طبیعی در مکانی که به طور مداوم با تغییر درجه دما روبه روست خاصیت عسل را از بین می برد.
  • نگهداری عسل طبیعی در ظروف شیشه ای، سفالی لعاب دار و استیل بهداشتی ترجیح داده می شود اما توصیه ما این است از نگهداری عسل در دبه های پلاستیکی غیراستاندارد و فلزی خودداری کنید چون عسل خاصیت اسیدی دارد و ممکن است با مواد شیمیایی و فلزی واکنش بدهد و تولید ترکیبات مضری کند که کیفیت عسل  کاهش یابد.
  • نگهداری عسل طبیعی در ظروف فلزی برای مدت طولانی مناسب نیست، اما استفاده از قاشق فلزی برای برداشتن عسل از ظرف هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.
  • در صورت جامد و بلوری شدن عسل که اصطلاحا به آن رُس بستن می گویند سعی کنید عسل رو به همان صورت مصرف کنید و به هیج وجه عسل را حرارت ندهید. مصرف عسل رُس بسته را به دوستان و آشنایان توصیه کنیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.