عسل گزانگبين 800 گرمي

210

جدید

1,400,000 ریال

485 قلم

- +

عسل گون گز  یکی از عسل های انحصاری ایران می باشد به معنای واضح تر این که تنها در ایران قابل تولید است. عسل گون گزانگبین یکی از عسل های بسیار ویژه مناطق کوهستانی زاگرس می باشد.

مهمترین خواص: علاوه بر داشتن خواص عمومی عسل خواص ویژه ای هم دارد که عسل به آرامش بخشی، ملین و تقویت سیستم گوارشی اشاره کرد. عسل گون غنی از مواد معدنی به خصوص آهن و سلنیوم می باشد

جزییات بیشتر

 
بررسی تخصصی

نام انگلیسی: Gavan Gaz Honey
نام علمی گیاه تولید کننده عسل: Astragalus adscendens

عسل گون گز یکی از عسل های انحصاری ایران می باشد به معنای واضح تر این که تنها در ایران قابل تولید است. عسل گون گزانگبین یکی از عسل های بسیار ویژه مناطق کوهستانی زاگرس می باشد. سطح بسیار وسیعی از مناطق کوهستانی این مراتع از گیاه گون گزانگبین Astragalus adscendens پوشیده شده است و عسل گون گز با استقرار کلنی های زنبورعسل در مراتع بسیار بکر زاگرس در استان های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، لرستان، فارس، کردستان، آذربایجان، کرمانشاه و ایلام برداشت می شود تا یکی از خوش طعم ترین عسل های ایران به صورت کاملا ارگانیک تولید شود تا در نهایت در سفره سلامت خانوار ایرانی قرار گیرد.

مهمترین خواص: علاوه بر داشتن خواص عمومی عسل خواص ویژه ای هم دارد که عسل به آرامش بخشی، ملین و تقویت سیستم گوارشی اشاره کرد. عسل گون غنی از مواد معدنی به خصوص آهن و سلنیوم می باشد و می تواند در بهبود علائم کم خونی موثر باشد. از دیگر خواص دارویی این عسل می توان به انرژی زا، تقویت عمومی بدن و مفید برای سیستم ایمنی بدن اشاره نمود.

رنگ عسل گون گز: زرد روشن تا زرد طلایی

موعد برداشت: خرداد و تیرماه

عسل گون گز آقای عسل با کمک زنبورداران پرتلاش از بکرترین مراتع کوهستانی ارتفاعات زاگرس و با بالاترین کیفیت تولید شده است.

معرفی گیاه گون گزانگبین:

  • گون گزی - گون گزانگبین خوانسار Astragalus adsendens

  • تیره نیامدارنLeguminosae

  • درختچه ای چندساله به ارتفاع نیم تا یک متر که به صورت گسترده در غرب ایران رویش دارد و به صورت بسیار محدود در عراق و ترکیه نیز گزارش شده است.

  • این گونه برای اولین بار در سال 1870توسط هاس کنخت از کوه های جنوب غربی ایران شناسایی شد.

  • این گونه مولد مان گیاهی گز خوانسار است که در اثر فعالیت گونه ای پسیل بر روی این گیاه تولید می شود. این شیرابه های قندی که به مان گز شناخته می شود در تهیه گز اصفهان مورد استفاده قرار می گیرد و افراد محلی در تابستان آن را در تابستان جمع آوری می کنند

  • شهدزا و گرده زا - اغلب شهد

جذابیت خیلی خوب - مهمترین گونه گیاهی شهدزا در منطقه رویشی زاگرس

دیدگاه کاربران
2

  • مهدی اسدی
    1399-03-29

    با سلام محصول امروز به دستم رسید بسیار عالی و خوش طعم بنظرم عسل طبیعی باشه چون با عسل های بازار واقعا فرق داره تشکر از محصول عالیتون

  • In God we trust
    1399-06-30

    یه مزه خاص گس داره کلا از مزه ش لذت بردم چای خوراش خوراک چای عسله!

    پاسخ مدیر

    نوش جانتون
    فقط مراقب باشید که عسل رو حدالامکان داغ نکنید و داخل نوشیدنی خیلی داغ هم نریزید چرا که عسل ممکنه اسیدی بشه

خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند:

محصولات بازدیدشده

منو

مقایسه 0