عسل جاوشیر کوهی ویژه 350 گرمی

جدید

4,500,000 ریال

این محصول در انبار موجود نیست

گیاه جاشیر از گیاهان دارویی و علوفه ای بسیار ارزشمند مناطق کوهستانی ایران است.

از جنس جاشیر 15 گونه گیاه علفی چند ساله در ایران شناسایی شده است و از گونه های مرتعی بسیار ارزشمند ایران محسوب می شوند.

گیاهی به ارتفاع 80 تا 200 سانتی متر، دارای گل های زرد و جذاب، برگ های نخی با بریدگی های بسیار متعدد که ویژگی بارز این جنس است.

جزییات بیشتر

 
بررسی تخصصی

عسل جاوشیر

عسل جاوشیر یکی از باکیفیت ترین عسل های تک گیاه ایران است که به صورت ویژه در مناطق کوهستانی زاگرس تولید میشود. عسل جاوشیر ویژگی های حسی بسیار قوی دارد و یکی از عسل های دارویی ایران محسوب میشود. عطر و طعم و خواص دارویی این عسل شما را غافل گیر می کند.

توجه:
مدت زمان رُس بستن: شش تا دوازده ماه بعد از تولید. عسل جاوشیر جز عسل های متوسط رُس می باشد. رُس بستن یا شکرک زدن یکی از فرآیندهای طبیعی عسل هاست که در طی آن عسل از حالت مایع به جامد تبدیل می شود. در صورتی که عسل شما بافت جامد و بلوری به خود گرفت به هیچ عنوان نشانه کاهش کیفیت عسل نیست و این عسل قابلیت مصرف دارد.

خرید عسل جاوشیر
شناسنامه عسل جاوشیر (تولید و بسته بندی شده در شرکت عسل قطره طلایی دشت بهشت)
نام انگلیسیJashir Honey
گیاه تولید کننده عسلگیاه جاشیر با نام علمی Prangos ferulacea از تیره چتریان
آنالیز حسی عسل جاوشیر
  • رنگ: کهربایی تا کهربایی تیره
  • شیرینی: متوسط
  • غلظت و قوام: عسل کاملا رسیده است و غلظت خوبی دارد
  • عطر و بو: خاص و منحصر بفرد با عطر و بوی گیاهان دارویی زاگرس
ویژگی های عسل جاوشیر
  • طبیعی و گرما ندیده
  • تولید شده در زنبورستان های آقای عسل
  • عرضه شده در ظروف با گرید غذایی بسته بندی شده به روش GMP
  • طبع خیلی گرم - در مقایسه با سایر عسل ها طبع گرمتری دارد.
  • مناسب برای افراد بلغمی و سوداوی
  • ارسال رایگان به سراسر کشور و ضمانت مرجوعی محصول
نوع عسلعسل تک گیاه با غالبیت شهد گل های جاشیر
مناطق برداشت عسلمنطقه رویشی زاگرس در مناطق کوهستانی استان های فارس، چهارمحال و بختیاری، لرستان، خوزستان
زمان تولید عسلاردیبهشت و تیر
خواص دارویی عسل جاوشیر
  • درمان بیماری های گوارشی مثل معده درد
  • درمان سرد درد
  • درمان کم خونی و افزایش گلوبول های قرمز خون
  • درمان بیماری های عفونی و ضدنفخ

معرفی جامع عسل جاوشیر یا عسل جاشیر:

معرفی گیاه مولد عسل: گیاه جاشیر از گیاهان دارویی و علوفه ای بسیار ارزشمند مناطق کوهستانی ایران است. از جنس جاشیر 15 گونه گیاه علفی چند ساله در ایران شناسایی شده است و از گونه های مرتعی بسیار ارزشمند ایران محسوب می شوند. گیاهی به ارتفاع 80 تا 200 سانتی متر، دارای گل های زرد و جذاب، برگ های نخی با بریدگی های بسیار متعدد که ویژگی بارز این جنس است. گلدهی این گیاه در اواخر فروردین تا ابتدای تیر ماه (اغلب در اردیبهشت و خرداد) و به مدت دو هفته است و جذابیت بالایی برای زنبورعسل به لحاظ شهد و گرده دارد. گلدهی مناسب جاشیر در سال های پرباران و سرد و به ویژه برف زمستانی زیاد صورت می گیرد و شهددهی مطلوب در روزهای گرمتر موعد گلدهی صورت می گیرد. در صورت روزهای آفتابی و گرمتر تولید شهد افزایش می یابد و فعالیت شهدآوری زنبورعسل از این گیاه افزایش می یابد و امکان تولید یکی از باکیفیت ترین عسل های طبیعی ایران فراهم است.

عسل تک گیاه و خالص جاشیر به رنگ کهربایی تیره و دارای طعم و عطر بسیار منحصربفرد است و در هنگام برداشت با قاشق کش می آید. عسل جاشیر جز عسل های خاص و ویژه ایران است که ارزش تغذیه ای و دارویی بسیار بالایی دارد. گیاه جاشیر از گیاهان دارویی است که به عنوان طعم دهنده لبنیات محلی به ویژه ماست و دوع کاربرد دارد و در طب سنتی برای درمان بیماری هایی گوارشی همچون معده درد، سرد درد، درمان کم خونی و افزایش گلوبول های قرمز خون، بیماری های عفونی و ضدنفخ کاربرد دارد. عسل تولیدی از شهد گل های جاشیر سرشار از مواد موثره گیاه جاشیر به ویژه فلاونوئیدها، ترپنوئیدها، آلکالوئیدها و کومارین هاست و علاوه بر خواص عمومی عسل ها خواص گیاه جاشیر را هم تا حد زیادی خواهد داشت و بررسی دقیق تر در مورد خواص و ارزش عسل جاشیر منوط با تحقیقات علمی بیشتر خواهد بود.

خرید عسل جاوشیر

از این که به کیفیت عسل های ناب ایران اطمینان دارید به خود میبالیم.

بهترین شیوه مصرف عسل جاوشیر:

عسل جاوشیر یک عسل دارویی است و بهتراست روزانه یک تا دو قاشق چای خوری از این عسل را به صورت ناشتا اول صبح تا شب قبل از خواب مصرف کنید. اضافه کردن عسل به آب ولرم، یا همراه با آب میوه های تازه همچون آب پرتقال و آب لیمو نیز از دیگر روش های مصرف این عسل است.

موارد منع مصرف عسل جاوشیر:

ممنوعیت مصرف برای کودکان زیر دوسال و افرادی که به مصرف عسل حساسیت دارند. بیماران دیابتی با نظر پزشک خود می توانند این عسل را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

آنالیز آزمایشگاهی عسل جاوشیر:

آزمون شده در آزمایشگاه دانش بنیان هورتاش و تایید کیفی عسل در واحد کنترل کیفی آقای عسل مبتنی بر نظارت از زنبورستان تا عرضه.

خرید عسل جاوشیر همراه با برگه آنالیز آزمایشگاهی و تاییدیه واحد کنترل کیفی آقای عسل

میزان رطوبتکمتر از 16 درصد
میزان ساکارزکمتر از 2 درصد
پرولینبیش از 700 میلی گرم بر کیلوگرم
میزان دیاستازبیشتر از 16 واحد
میزان HMFکمتر از 25 میلی گرم بر کیلوگرم
کیفیت عسل4 ستاره

سوالات متداول درباره عسل جاوشیر:

1- آیا این عسل شکرک میزند؟
رس بستن یا شکرک زدن یک فرآیند طبیعی محلول های اشباع از جمله عسل است. و این عسل سه تا 6 ماه بعد از تولید امکان شکرک زدن دارد و در طی این مدت امکان تولید بلورهای رس بسته و در نهایت جامد شدن کل عسل وجود دارد.
2- آیا این عسل کاملا طبیعی است؟
بله عسل تک گیاه جاوشیر آقای عسل یک عسل کاملا طبیعی و تولید شده توسط زنبورعسل است و آقای عسل برای این محصول تضمین کیفیت ارائه می نماید تا با اطمینان خاطر خرید کنید.
3- امکان مرجوع شدن این محصول وجود دارد؟
بله در هر صورتی که شما از عطر و طعم و خواص این عسل رضایت کامل را نداشته باشید با هماهنگی با واحد CRM آقای عسل این امکان فراهم است تا محصول را مرجوع کنید. رضایت کامل از عسل خریداری شده حق اولیه همراهان آقای عسل است.
4- آیا به این عسل اسانس اضافه شده است؟
خیر به هیچ وجه. بو و عطر خاص این عسل تحت تاثیر شهد گیاهان دارویی است. ترکیبات آروماتیک و فرار موجود در شهد عامل اصلی بو و عطر این عسل است که خواص دارویی و درمانی نیز دارد.

مقالات مرتبط (بیشتر بدانید):

دیدگاه کاربران
0

هیچ نظری ارسال نشده

خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند:

منو

مقایسه 0