عسل آکاسیا ویژه 350 گرمی

29

جدید

3,500,000 ریال

اخطار: آخرین موجودی فعلی!

- +

عسل آکسیا در کشورهای عربی به عنوان عسل السمر شناخته می شود و یکی از عسل های محبوب و گرانقیمت عرب زبان های حاشیه خلیج فارس است. از مهمترین خواص عسل آکاسیا می توان به تقویت سیستم ایمنی، تقویت قوای بدنی، مفید برای سرفه و گلودرد و مشکلات تنفسی اشاره کرد

جزییات بیشتر

 
بررسی تخصصی

عسل آکاسیا Acacia Honey


گیاه تولید کننده عسل:

گیاه آکاسیا، کرت، چش با نام علمی Acacia nilotica


مناطق مهم به لحاظ تولید:

مناطق جنوبی کشور در استان های هرمزگان و سیستان و بلوچستان


معرفی گیاه:

  • درختی به ارتفاع دو تا ده متر که در سواحل جنوبی ایران در استان های هرمزگان، بوشهر و سیستان بلوچستان رویش دارد. این درخت بومی ایران، شبه جزیره هند، عربستان و بخش هایی از آفریقا است. درخت آکاسیا دارای تاج گرد و پرپشتی ایجاد می‌کند. پوست تنه آن بسیار تیره و تقریباً سیاه رنگ و چاک چاک است. میوه ی قابل خوردن ندارد و برگ‌های آن شانه‌ای و ریز است و دانه‌های آن در یک غلاف بلند قرار دارند. گل ها به رنگ زرد روشن و کروی شکل هستند. این گل ها دارای عطری شیرین بوده که نزدیک فصول بارانی ظاهر می شوند. این گیاهان پرگل بوده و تعداد زیادی گل در فصول مختلف تولید می کنند. حدود 0.1 درصد از گل ها تبدیل به غلاف میوه می شوند. این درخت زیبا و مقاوم به خشکی در مناطق جنوبی کشور به اسامی محلی مختلفی همچون صمغ عربی، چش، تیچ، کرت و سلم نامیده می شود.

  • درختچه آکاسیا به گل های کروی زرد رنگ و معطر یکی از جذاب ترین گیاهان جنوبی ایران برای زنبورعسل محسوب می شود. زنبورداران کوچ رو از تمامی مناطق کشور در ماه های آذر تا اردیبهشت ماه به مناطق گرمسیری جنوب کشور کوج می کنند. فصل گلدهی آکاسیا در اسفند تا اوایل اردیبهشت هر سال انجام می شود و در این زمان ها یکی از اولین گیاهانی است که زنبورعسل به ملاقات آن می رود. گل های زرد معطر و سرشار از شهد و گرده آکاسیا جذابیت بالایی برای زنبورعسل دارد و در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی تولید یک عسل خوش طعم و باکیفیت تضمین شده است. گونه های آکاسیا یکی از مهمترین گیاهان درختی و درختچه ای مناطق گرمسیری دنیا محسوب می شوند و خیلی از گونه های آکاسیا با تولید شهد و گرده فراوان برای زنبورعسل اهمیت دارند. از مهمترین گونه ای این جنس Acacia nilotica است که در سواحل جنوبی کشور رویش دارد. فعالیت بسیار خوب زنبورعسل جهت جمع آوری شهد از شکوفه های این گونه منجر به تولید عسلی خوش طعم و باکیفیت می شود که نشان از محبت و سخاوت بیابان های گرمسیری جنوب کشور و تلاش شبانه روزی زنبورعسل است.

  • عسل با غالبیت بالایی از شهد درختچه آکاسیا به عنوان عسل تک گیاه آکاسیا شناخته می شود. میزان تولید این عسل در ایران محدود است و صرفا در بخش کوچکی از مناطق جنوبی کشور که تراکم بالایی از این درخت رویش دارد امکان تولید آن وجود دارد. عسل آکاسیا دارای رنگ کهربایی، بو و عطر ملایم، شیرینی متوسط و مزه بسیار مطلوب و مشتری پسند است.

  • عسل آکسیا در کشورهای عربی به عنوان عسل السمر شناخته می شود و یکی از عسل های محبوب و گرانقیمت عرب زبان های حاشیه خلیج فارس است. از مهمترین خواص عسل آکاسیا می توان به تقویت سیستم ایمنی، تقویت قوای بدنی، مفید برای سرفه و گلودرد و مشکلات تنفسی اشاره کرد

آقای عسل این افتخار را دارد که با همکاری زنبورداران پرتلاش کشور یکی از عسل های شاخص و خوش طعم ایران را تولید نماید و کام شما را با این نعمت بهشتی شیرین نماید.

دیدگاه کاربران
0

هیچ نظری ارسال نشده

خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند:

محصولات بازدیدشده

منو

مقایسه 0